Nyitak Friendly, PDF & Email

Kahirupan téh kawas anu, dulur boga kaunggulan na kelemahan. Mun anjeun di antara maranéhanana anu rék jadi alus dina sagalana, kelemahan anjeun lajeng jadi halangan nyata.
Tapi nyaho yén anjeun teu bisa jadi nu pangalusna di sabudeureun jadi hadé ngaku kelemahan anjeun jeung ngahurungkeun aranjeunna ngajentrekeun gede.

Mimitian ku recognizing sarta narima kelemahan na:

Sangkan kelemahan kakuatan hiji, urang mimiti kudu mikawanoh sarta nampa, nyéta, ngeureunkeun denying eta.
Mun anjeun teu nyaman dina sababaraha kaayaan anjeun bakal condong nyingkahan aranjeunna. Lamun bisa, éta kadang bisa ngarugikeun anjeun.
Mémang, anjeun bakal condong hayu kaayaan deteriorate saukur sabab ingkar adu.
Éta pisan sababna naha hal anu penting pikeun ngaidentipikasi kelemahan saméméh maranéhna bisa ngaktipkeun kana gaya.

Persiapan, babaturan deukeut pangalusna anjeun:

Ogé disusun pikeun nyanghareupan situasi anu bisa mantuan Anjeun munggahan hiji kalemahan kana kakuatan.
Salaku conto kongkrit: anjeun gaduh pasini sareng klien negotiate kontrak jeung anjeun nyaho pinuh ogé yén Negotiating teu titik kuat Anjeun.
Sangkan ulah aya nu manggihan diri dina kaayaan ngerakeun, aya nanaon hadé ti nyiapkeun pasamoan ieu.
Anjeun tiasa, contona, inquire up dina panelepon tur parusahaan-Na.
Tambah anjeun bakal tur beuki anjeun bakal nyaman dina situasi ieu.

Ulah ragu ka utusan:

Lamun perlu ngalakukeun tugas pikeun nu teu boga kaahlian, utusan proyék pikeun batur anu boga kamampuhan.
Ulah ningali aya kanyataan tina wanting kabur gawé, tapi rada a ditampa basajan nu teu boga kaahlian perlu ngalengkepan ieu tugas.
Jeung anjeun malah tiasa nyandak kasempetan pikeun diajar ti jalma ieu kompeten.

maca  Kumaha carana ngalatih mun anjeun gaduh waktu euweuh?

Kahijian nyaéta kakuatan!

Dina lingkungan anjeun, swasta atawa profésional, meureun aya hiji jalma anu boga salah sahiji atawa leuwih kelemahan sarupa.
Ku Maskumambang ku jalma ieu solusi kalemahan ieu bisa jadi hiji asset.
Memang nu nuju duanana nyanghareupan masalah anu sarua jeung pikir babarengan mangrupa solusi alus teuing ngahurungkeun kelemahan hiji kana hiji asset.

Nalika salah sahiji wishes ka transformasi kelemahan sarta kasempetan penting lengkah deui hadé tingali kakuatan nu bisa diajar.
kelemahan urang henteu aya ku kasempetan, konci téh ngabejaan urang nu maranéhna bisa ogé jadi mangpaat pikeun urang.