Nyitak Friendly, PDF & Email

Mobilitas internal: strategi naon, sistem dukungan naon?

Naha proyek padamel anjeun mangrupikeun hasil tina pilihan pribadi atanapi penting profesional, kaputusanana henteu nétral sareng pantes dirojong ogé mungkin. Sareng upami mobilitas internal mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina misi sumber daya manusa salaku unsur utama kabijakan GPEC, kasuksésanna gumantung kana kalibatan manajemén. Janten, jalma-jalma marios (atanapi "tinjauan personil"), anu diwangun ku pertukaran antara manajemén sareng departemen SDM, penting pisan. Éta ngamungkinkeun visi global ngeunaan bakat perusahaan sareng bagi anu épisién:

inventaris pangwangunan internal anu diantisipasi; rencana komunikasi anu pas; ukur résiko; idéntifikasi bakat kabuka pikeun proyék mobilitas.

Léngkah-léngkah ieu bohong, tangtosna, dina adaptasi rencana pamekaran katerampilan, anu mana dua alat berharga tiasa ditambihan dina kontéks mobilitas internal:

penilaian katerampilan: sakumaha namina nunjukkeun, éta bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngamutahirkeun sadaya kamampuan padamel anjeun anu tiasa digerakkeun, tapi ogé pikeun ngaluarkeun aspirasiana sareng, sigana, pikeun ngaluyukeunana sareng

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kompensasi anu disayogikeun dina perjanjian koléktif nalika padamelan dinten Minggu henteu diterapkeun pikeun sadaya padamel anu damel dinten éta!