Nyitak Friendly, PDF & Email

Janten nyaman sareng invoicing anjeun, ngahasilkeun invoice patuh gancang jeung gampang

Waktu latihan sakitar 30 menit, éta gratis, sareng dibarengan ku gambar-gambar éndah dina bentuk power point.

Gampang nuturkeun sareng sadaya pemula wilujeng sumping.
Kuring rutin nyadiakeun latihan pahareup-hareup ieu salaku bagian tina latihan awal atawa neraskeun ka panongton jalma kalawan proyék kreasi bisnis.

Kami bakal ngabahas dina sababaraha bagian, konsép utama anu kedah aya dina invoice anjeun: Inpormasi wajib sareng tambahan, itungan PPN, diskon komérsial, diskon, metode pamayaran anu béda, angsuran, deposit, sareng pamayaran. jadwal.

Kami bakal béréskeun presentasi ku témplat invoice saderhana, sareng gampang ditiru, sahingga anjeun tiasa gancang ngédit tagihan énggal anjeun sahingga ngahémat waktos kanggo tugas prospéksi atanapi produksi sanésna.

Pelatihan ieu khususna ditujukeun ka pengusaha, sareng ogé ka mana waé manajer bisnis, anu moal betah sareng padamelan tagihan ieu.

Latihan ieu bakal nyegah anjeun tina seueur masalah, khususna kaleungitan artos anu kakait sareng faktur anu henteu saluyu sareng peraturan anu berlaku di Perancis ...

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Janten SA kelas luhur dina jasa intelijen