Nyitak Friendly, PDF & Email

Wilujeng sumping di kursus ieu, "Kumaha Cara Nyiptakeun Peta Pikiran".

Nami abdi Jacky Buensoz sareng kuring mangrupikeun pangadeg Genius Training Academy Sàrl. Abdi palatih di Udemy sareng gaduh pangalaman padet dina dunya latihan. Kuring parantos ngagunakeun peta pikiran pikeun ngembangkeun latihan kuring mangtaun-taun.

Dina kursus ieu anjeun bakal diajar kumaha ningkatkeun anjeun kakuatan pamikiran, anjeun mémoire sareng anjeun kreativitas ngagunakeun salah sahiji strategi mikir kréatip anu paling épéktip anu aya ayeuna.

Kursus dibagi kana sababaraha bagian anu béda sareng eusi interaktip jeung latihan praktis dina urutan laun mawa anjeun ka hasil dipikahoyong. Kami bakal ngaléngkah sasarengan sahingga anjeun sanggup ngagunakeun dina kahirupan anjeun naon anu anjeun bakal pelajari dina kursus ieu.

Tangtu ieu dilakukeun pikeun sadaya jalma hayang pisan diajar dasar kumaha pikiran, anu hoyong ningkatkeun memori, kreativitas sareng keukeuh janten langkung épisién dina prestasi pribadi ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dasar pamasaran kontén