Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Naha anjeun badé ningkat dina basa target anjeun langkung gancang? Anggo gambar méntal sacara efektif tiasa ngabantosan anjeun ngahontal tujuan. Kumaha cara metode ieu jalan? Lisa Joy, salah saurang guru basa Inggris kami di MosaLingua sareng anu diajar bahasa nyalira, masihan anjeun opat cara pikeun nyiptakeun gambar méntal anu épéktip anu tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun mémori sareng diajar basa.

Anggo gambar méntal pikeun ningkatkeun basa udagan anjeun

Ampir 65% populasi mangrupikeun peserta didik visual, anu hartosna aya kasempetan anu saé pikeun anjeun. Mémang, uteuk urang condong fungsina ku ngirim gambar ka urang.

Ieu tés gancang pikeun langkung ngartos! Pikirkeun perjalanan terakhir anjeun ka supermarket sareng cobi émut saloba detil jéntré. Pikirkeun hal-hal khusus sapertos objék anu anjeun mésér, upami anjeun nyandak karinjang atanapi karanjang balanja, upami anjeun aya nyalira atanapi sareng batur, kumaha anjeun mayar dina akhirna ... Entong ragu nutup panon anjeun upami éta cocog sareng anjeun. Bantosan.

Kumaha anjeun émut kajadian ieu dina sirah anjeun? Naha dina bentuk kecap, sora

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Mindahkeun kontrak padamelan: peraturan internal henteu tiasa dilaksanakeun ngalawan dunungan anu énggal