Nyitak Friendly, PDF & Email

Pitunjuk praktis pikeun ngabantosan ngartos e-commerce, ngawangun usaha anjeun kalayan gampang, sareng ngahontal kasuksésan anu awét

Tangtu ieu ngajelaskeun kumaha ngamimitian bisnis online sareng ngahontal kasuksésan anu awét. Anjeun bakal diajar kumaha carana nyiptakeun bisnis anu nguntungkeun nganggo komputer sareng sambungan Internet anjeun ti bumi sareng ngembangkeun pisibilitas bisnis anjeun nganggo alat gratis sareng anu mayar.

Nami abdi Ayl Dhybass, abdi Pengusaha sareng Pelatih Bisnis, pangadeg SmartYourBiz, perusahaan anu didamel taun 2014 khusus dina Digital Marketing.

Latihan ieu utamana dirancang pikeun:

- pangusaha atanapi pamimpin bisnis anu badé ngadigitalkeun usahana;

- pagawé anu hoyong ningkatkeun kamampuanana, ngajaga padamelanna atanapi kéngingkeun penghasilan tambahan;

- murid anu hoyong milarian padamelan;

- ibu rumah tangga atanapi lalaki anu hoyong kéngingkeun artos ku damel di bumi;

- jalma pangangguran anu hoyong milari padamelan, ngamimitian usaha sorangan sareng milarian artos pikeun ngurus kulawargana;

- jalma anu parantos ngamimitian bisnis online na tapi berjuang pikeun suksés.

Dina kursus ieu, anjeun bakal diajar dasar tina wirausaha, strategi bisnis, halaman wéb sareng kreasi toko online, tapi anu langkung penting sareng paling penting, pikeun ngembangkeun pisibilitas ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Janten Insinyur Élmu Data