Nyitak Friendly, PDF & Email

Pidéo anyar dinten ieu anu merhatoskeun diajar anjeun sareng langkung tepat kosa kata anjeun. Anjeun sadayana diajar kosa kecap, tapi naha diajar épéktip? Kumaha anjeun diajar? Kumaha cara ngapalkeun? Dina pidéo ieu, kuring masihan anjeun sababaraha tip pikeun diajar jangka panjang sareng ngapalkeun jangka panjang. Jujur, ieu sanés resep sihir tapi ngan nasihat anu masuk akal anu anjeun panginten henteu panginten ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →



 

maca  29 Juni 2020 Seragam nawiskeun rencana pamulihan ka anggotana Pikeun ngadukung anjeun dina neraskeun kagiatan anjeun, Seragam parantos ngagerakkeun pikeun ngadukung program diajar-kerja sareng ngungkulan krisis.