Babarengan, urang ngalakukeun panginget ageung ngeunaan kumaha cara ngeureunkeunana sareng alignment téks.

Jinisna cleats:

  • Ditinggalkeun
  • Puseur
  • bener
  • Perpuluhan
  • Barre

Kami ngaliwat aranjeunna sadayana. Dina raraga ngartos kakhususan na.

Urang ogé bakal ningali kumaha nyiptakeun jahitan lempeng pakait sareng cleat ieu.

Akhirna urang nerapkeun langsung naon anu urang tingali pikeun ngahontal hiji wujud Tina jinisna "Slip balesan".



Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  InDesign 2021 penting