Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Kursus ieu dimaksudkeun pikeun jalma anu pikeun hiji alesan atanapi anu sanés kedah diajar di bumi, nyalira, tanpa guru. Mimiti, urang bakal diajar netepkeun tujuan diajar réalistis pikeun nyalira. Maka kami bakal diajar kumaha ngarencanakeun tugas urang sareng daptar cara anu paling épéktip pikeun diajar nyalira. Teras, urang bakal nyumponan élmu ngeunaan nyatet, ngapalkeun, damel kelompok, ujian prakték sareng budaya. Aya 11 sési pondok sareng langsung. Nyokot catetan !

Kuring miharep anjeun latihan anu saé!

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngarojong siswa anjeun dina orientasi berkat MOOCs