Anjeun damel di méja, janten éta tempat anjeun paling seueur waktos.
workspace Anjeun kedah nyumbang kana produktivitas anjeun bari lamun éta cluttered na pabalatak, anjeun moal bisa dianggo ogé.
Nyaho ieu, hiji meja pabalatak ngan bakalningkatkeun stress Anjeun.

File numpuk dina tumpukan, kertas leupas nutupan sakabéh meja anjeun, cangkir jeung sésa-sésa dahareun anjeun swallowed dina gear kaopat ngalakukeun nanaon pikeun ngalereskeun hal.
Entong panik, kalayan organisasi sakedik tiasa masihan kahirupan kadua pikeun ruang kerja anjeun.
Di dieu tips kami pikeun ngatur workspace Anjeun.

Mimitian ku asihan sagala rupa nu aya di workspace anjeun:

Ieu mangrupikeun léngkah munggaran pikeun ngaraosan ruang kerja anu teratur, nyortirkeunana.
Jang ngalampahkeun ieu, daptar sagalana nu peryogi di desktop Anjeun.
Klasifikasikeun sareng kelompokkeun objék dumasar kana tingkat mangpaatna sareng anu bakal dipiceun.
Upami aya obyék anu anjeun anggo kirang ti saminggu sakali sapertos punch liang atanapi stapler, ulah ragu nempatkeun éta dina lomari atanapi dina laci anjeun.

Mertimbangkeun ogé nurun sagala pens na tetep ngan kumaha gawé.
Urang kudu eureun hayang ngajaga hal nu geus euweuh jalan, jadi urang ulah ragu buang eta.

Teundeun dina leungeun sakabeh elemen penting pikeun karya anjeun:

Pikeun ngajaga workspace dikelompokeun ogé merlukeun sagalana nu peryogi nyaeta dina leungeun.
Contona, upami anjeun rutin nyandak catetan bari anjeun dina telepon ngan apal pikeun nempatkeun notebook anjeun ku télépon.
Sami mana keur pens atawa almenak.
Tujuanana nya éta pikeun ngaleutikan gerak jeung nyegah anjeun ti ngabogaan milarian pananya atanapi notebook bari anjeun dina komunikasi contona.

maca  Ladenan online pangalusna pikeun ngirim payel badag tanpa pendaptaran.

Ngurus workspace anjeun:

Lamun anjeun boga sirah anjeun dina file anjeun teu salawasna sadar mess nu accumulates di workspace Anjeun.
Éta kituna penting pikeun nyokot waktos pikeun ngabersihan kantor na.
Tong hilap, éta ogé alat gawé.

Pikeun mantuan Anjeun tetep workspace, anjeun bisa nyieun hiji ritual poean leutik.
Saméméh ninggalkeun kantor, contona, ngidinan 5 nepi ka 10 menit mulangkeun urutan jeung ngatur workspace Anjeun.
Tungtungna, saluareun gudang oge kudu pikir ngeunaan beberesih kantor sarta elemen disposed therein.
Tangtosna, upami anjeun cukup untung pikeun kauntungan tina jasa agén pangropéa, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ieu.