Nyitak Friendly, PDF & Email

3 aturan emas pikeun nginget hiji bahasa

Naha anjeun kantos ngamimitian paguneman dina basa asing sieun yén anjeun hilap kecap-kecap anu tangtu? Yakin, anjeun henteu ngan ukur hiji! Poho kana naon anu aranjeunna pelajari mangrupikeun hariwang utama pikeun seueur anu diajar basa, utamina nalika nyarios nalika wawancara atanapi ujian, contona. Ieu tips luhur kami pikeun ngabantosan anjeun tong hilap hiji bahasa yén anjeun parantos diajar.

1. Terang naon kurva poho sareng ngungkulanana

Kasalahan munggaran anu didamel ku anu diajar basa nyaéta percanten yén aranjeunna otomatis bakal émut naon anu parantos diajar. Salamina. Nyatana, anjeun moal tiasa leres nyarios yén anjeun parantos diajar naon-naon dugi ka dina mémori jangka panjang anjeun.

Otak mangrupikeun alat anu saé anu mupus inpormasi anu pasti anu dianggap "henteu kapake" nalika henteu dianggo. Janten upami anjeun diajar hiji kecap dinten ieu anjeun antukna bakal mopohokeun upami anjeun henteu nganggo ...

maca  Protokol nasional: rélaxasi tina rekomendasi pikeun teleworking dugi ka 100%