Nyitak Friendly, PDF & Email

Ieu mangrupikeun carita kasuksésan nalika urang hoyong dicarioskeun ka aranjeunna sareng sakumaha anu sering ditulis sareng IFOCOP. Dinten ayeuna, kami nyaritakeun carita Jean-Bernard Collot, anu angkat kirang ti sataun ti kantor Pôle Emploi ka kantor Hotel Fauchon Paris, dimana anjeunna nyayogikeun profesi anu mésér anu Mésér.

Dinten anjeunna mutuskeun pikeun ngetok panto IFOCOP

Éta kedahna sahenteuna tilu taun ti saprak pamanggih reconversion profesional ditetepkeun dina sirahna. Jean-Bernard parantos didaptarkeun sababaraha minggu dina daptar paluruh padamelan saatos akhir kontrak terakhir na sareng parantos karir panjang salaku juru tulis, koki de partie teras sous-chef sareng koki kanggo merek bergengsi hotél sareng katering. Langkung ti dua puluh taun, upami urang ngitung lima taun latihan propésionalna, dikhususkeun pikeun gastronomi Perancis sareng anu anjeunna ngagaduhan kenangan anu pikaresepeun, tapi anu bakal nandakeun titik balik dina pamekaran propésionalna.

« Kuring ngarasa kedah ngabarukeun diri, bahkan pikeun nyiptakeun deui diri bari terus digawé di séktor, hotél mewah sareng réstoran, anu kuring resep », Anjeunna ngajelaskeun. Pelatihan diploma pameseran (RNCP tingkat 6) anu ditawarkeun ku IFOCOP nyauran anjeunna. " Abdi kagungan

 

maca  Ngartos esport