Nyitak Friendly, PDF & Email

Ieu "mini-MOOC" teh katilu dina runtuyan lima mini MOOCs. Éta mangrupikeun préparasi fisika anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahijikeun pangaweruh anu anjeun pikahoyong sareng nyiapkeun anjeun asup kana pendidikan tinggi.

Widang fisika anu dideukeutan dina mini MOOC ieu nyaéta gelombang mékanis. Ieu bakal janten kasempetan pikeun anjeun nyandak ideu penting tina program fisika SMA.

Anjeun bakal mingpin réfléksi ngeunaan metodologi anu dianggo dina fisika, naha salami fase ékspérimén atanapi salami fase modél. Anjeun ogé bakal ngalaksanakeun kagiatan anu penting pisan di paguron luhur sapertos ngarengsekeun masalah "terbuka" sareng ngembangkeun program komputer dina basa Python.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pilarian Konsol: pituduh lengkep - Atur SEO anjeun