Nyitak Friendly, PDF & Email

2021 kunjungan médis: naon anu ditunda atanapi henteu

Panundaan ngeunaan dua jinis ujian;
inpormasi awal sareng kunjungan pencegahan (kacuali kelompok tertentu anu résiko: budak leutik, ibu hamil, padamel wengi, sareng sajabana) sareng pembaharuan na;
pembaharuan ujian aptitude sareng kunjungan panengah pikeun padamel anu nguntungkeun tina pangawasan anu dikuatkeun kecuali padamel anu kakeunaan sinar ionisasi anu diklasifikasikeun dina kategori A.

Sadaya ujian ieu, tenggat waktos anu kedahna dugi ka 16 April 2021 (atanapi anu parantos ditunda pikeun pertama kalina sareng henteu tiasa diatur sateuacan 4 Désémber 2020) tiasa ditunda maksimal sataun saatos tenggat waktos.

Panundaan aranjeunna henteu sistematis, tapi, éta dokter pagawean Saha anu mutuskeun. Anjeunna tiasa milih pikeun ngajaga éta ningali inpormasi anu dipimilikna ngeunaan kaayaan kaséhatan pagawé, ogé résiko anu aya hubunganana sareng padamelan atanapi kaayaan padamelanana.

2021 kunjungan médis: naon anu ditundaan pikeun anjeun

Henteu gumantung ka anjeun pikeun ngatur panundaan tapi pikeun ubar kerja. Janten dokter médis anu kedah:

dina hiji sisi, ngawartosan anjeun ngeunaan panundaan ogé

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngolah Kecap Ngagunakeun Microsoft Word 2016 Bagéan 1