Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina kursus ieu anjeun bakal diajar:

  • Ngawasaan fitur canggih tina PowerPoint
  • Jieun dokumén éstétis jeung pikaresepeun ngagunakeun software Microsoft PowerPoint
  • Ngawasaan pamakéan masker
  • Nyaho kumaha ngahias presentasi anjeun nganggo diagram, gambar sareng video
  • Ngartos kumaha ngahijikeun tabel atanapi grafik tina Excel kana presentasi anjeun
  • Bisa ngagedekeun slide anjeun berkat animasi
  • Paham kumaha cara ngajantenkeun presentasi anjeun interaktif
  • Nyaho kumaha carana ngarobah presentasi kana dokumén PDF atawa video

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngartos SharePoint dina 5 Léngkah Gancang sareng Gampang