Nyitak Friendly, PDF & Email

les Hasilna © jaringan sosial mangrupikeun bagian integral tina kahirupan urang. Aranjeunna biasa komunikasi, tapi tiasa ogé ngahasilkeun patalimarga kana halaman wéb anjeun.
Upami leres dianggo, Pinterest bisa naekeun pangunjung halaman wéb anjeun sareng janten paméran anu hadé pikeun padamelan anjeun.

Dina tutorial gratis ieu, léngkah munggaran anjeun dina Pinterest, urang bakal ningali:

  • nyiptakeun akun Pinterest propésional,
  • konfigurasi profil anjeun,
  • kreasi tabel sareng sub-tabel ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pelatihan FNE: aksés dana tambahan pikeun ngabiayaan latihan anjeun!