Nyitak Friendly, PDF & Email

 

jeungkaunikan Internét, ampir sadayana wawuh sareng file sharing. Tapi tiasa janten repot nalika nransferkeun file ageung. Dina hal ngagunakeun kotak pos, Yahoo, Gmail… teu mungkin pikeun ngirim dokumén anu beuratna leuwih ti 25 MB. Dina jaringan sosial saperti Whatsapp, ukuran file maksimum nyaéta 16 MB. Ieu naha sababaraha platform geus katempo poé pikeun minuhan kabutuhan ieu. babagi payil badag online. Di dieu 18 ladenan online pikeun ngirim payel badag na tanpa prasasti.

WeTransfer

WeTransfer salah sahiji Ngirim file badag jaba paling dipake di dunya. Merlukeun euweuh pendaptaran tur ngidinan Anjeun pikeun ngirim ampir 2 GB koropak di tiap mindahkeun, sarta ieu dua puluh urang sakaligus. validitas gudang koropak anjeun ngan bisa laksana pikeun minggu 2. Salila dua minggu ieu, sadaya file diunggah disimpen dina folder dina format ZIP. Pikeun manjangkeun waktu tina pamondokan file Anjeun online periode 4 minggu atawa leuwih, mangka anjeun kudu ménta lisénsi ti loka penerbit urang.

Kirim surélék Kula

Kirim surélék Kula nyaeta situs ngirim file badag kalayan kapasitas 4 GB. Henteu kedah pendaptaran upami anjeun nganggo pilihan "kirim langsung", anu sanés upami anjeun milih ngahasilkeun tautan undeuran atanapi ngirim ku surat. Kodeu genep angka némbongan dina layar anjeun saatos unggah file anjeun kana situs. Kode ieu kedah dikomunikasikan ka anu nampi anjeun supados anjeunna ngalebetkeun kana situs di handapeun kotak dialog "panarima" pikeun ngaunduh file anu dikirim.

SendBox

SendBox nyaeta file badag situs babagi nu nyadiakeun kamampuh pikeun mindahkeun nepi ka 3 GB gratis. Dina ngadegna file dina loka, link dihasilkeun link nu ngirim ku email ka panarima Anjeun. File disimpen aya periode 15 poé. Anjeun tiasa nyieun disingkronkeun Alat anjeun pikeun ngakses payil Anjeun iraha wae, dibagikeun jeung ngirim aranjeunna gancang. Ngan masang software dina PC Anjeun tur telepon Android Anjeun.

TransferNow

Dina platform ieuKasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nransper payil badag a volume 4 GB. Ieu tiasa nransfer ampir 250 file transfer ka wates of Mindahkeun 5 per poé TransferNow. Babagi payil Anjeun bisa jadi ditangtayungan ku kecap akses. file bisa dibikeun ka 20 jalma sakaligus salila mindahkeun tunggal. file ieu sadia dina situs pikeun undeuran bari poé masih 8 pikeun pendaftar sarta poé 10 pikeun maranéhanana ku akun Freemium.

maca  Kumaha carana ngatur workspace anjeun?

Grosfichiers

Sakumaha nu ditétélakeun ku ngaran anak, Grosfichiers ngamungkinkeun pikeunkirimkeun file badag ku beurat 4 GB. Ieu mangrupakeun basajan ngagunakeun platform. Anjeun bisa ngirim jumlahna aya surelek 30 sakaligus. Butuh ngan hiji klik pikeun milih payil bisa dibagikeun dina loka. Nalika sakabéh file geus diunggah, nulis surat ka panarima Anjeun. Anjeun teras bisa engké ngirim pesen jeung payel wae ka kontak Anjeun.

ngabantingkeun

C'est le situs ngirim file badag idéal. ngabantingkeun nawarkeun panggunaan gratis lengkep sareng ngamungkinkeun anjeun mindahkeun file tanpa wates beurat! Situs ieu henteu kalebet iklan komérsial dina panganteur na. Validitas file maksimal saminggu. Nanging, jaman validitas ieu tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan anjeun. Éta ogé dimungkinkeun pikeun ngarobih eusi pikeun ditampilkeun dina waktos diunduh sareng ogé desain halaman undeuran. Kanggo panangtayungan file anu langkung saé, anjeun tiasa nambihan kecap akses pikeun komunikasi sareng anu nampi.

pCloud

pCloud ngirim file dugi ka 5 GB. Kalayan modifikasi anyar anu dilakukeun pikeun alat transfer ieu, ayeuna tiasa ngirim file dugi ka 10 GB ukuranana! Gawe sareng platform ieu henteu meryogikeun pendaptaran sateuacanna sareng ngirim file ku email ngan ukur diijinkeun pikeun sapuluh panarima dina hiji waktos. Platform nawiskeun kecepatan transfer anu saé anu henteu gumantung tina ukuran file. Wates gudang gratis per pangguna tiasa dugi ka 20 GB.

Filemail

Filemail mangrupa unggulan situs ngirim file badag. Éta ngamungkinkeun ngirim file langkung ti 30 GB! Unduhan henteu aya watesna dina situs ieu kusabab validitas file dibereskeun dina 7 dinten. Filemail mangrupikeun platform anu ngahijikeun pisan sareng email anjeun. Éta nampilkeun aplikasi sareng plugins pikeun alat anjeun (Android, iOS). Éta henteu meryogikeun pendaptaran atanapi pamasangan naon waé pikeun pangguna. Gampang dianggo, dipercaya sareng gancang.

Framadrop

ieu nyaeta software open source Ngirim file badag. situs ieu ngidinan Anjeun pikeun ngirim dokumén di privasi lengkep. Volume maksimum pikeun tiap file ieu kumaha oge moal disebutkeun dina loka. Timeouts rupa-rupa gumantung kana kabutuhan Anjeun (hiji poe, salah minggu, sabulan atawa dua bulan). Ieu malah mungkin mun langsung nyabut file dibagikeun sanggeus ngundeur heula lamun resep. Darajat karusiahan dina situs ieu téh luhur. Payil dimuat téh énkripsi sarta disimpen di server maranéhanana tanpa aranjeunna sangkan bisa dikodekeun.

maca  Kumaha éféktif dianggo dina spasi buka?

file Dropper

file Dropper bisa ngirim hiji ukuran maksimum 5 GB. Taya pendaptaran anu diperlukeun salaku kalawan sakabeh situs saméméhna. Waktu gudang file dina loka nyaeta 30 poé. Ieu daun nu cukup waktu pikeun ngabagikeun link download ka panarima Anjeun. Anjeun tiasa nransfer tipe salah sahiji file dina platform ieu. Naha éta audio, video, gambar, payil téks, jeung sajabana Link download dihasilkeun bisa dibagikeun kalawan rupa panarima anjeun atanapi dibagikeun dina panglawungan jeung jalaloka séjén.

Ge.tt

Ge.tt tindakan pendatang ku wates ukuran wungkul file 250 MB dieu ogé aya diteundeun pikeun periode 30 poé. Situs nyadiakeun ekstensi sarta aplikasi pikeun Outlook, ios, Twitter jeung Gmail. Kantun nyered tur ngaleupas pikeun muka file dina loka. Kalawan platform ieu, teu perlu ngadagoan file loading geus réngsé keur link download. Ngan nu file dipilih, éta geus sadia online.

JustBeamIt

Taya wates ukuranana kalawan ieu situs ngirim file badag. Link download dihasilkeun dieu nyaeta pikeun pamakéan tunggal (nyaeta ngomong anu panarima tunggal jeung ngan bakal bisa dipaké sakali). Ngan downside, validitas ngundeur link on JusBeamlt nyaéta menit 10. Sanggeus waktu ieu, mangka anjeun kudu ngahasilkeun download link single anyar. Kudu ati najan pikeun nutup jandéla salila loading of file sieun ngahasilkeun download Tumbu rusak. Ieu penting pisan pikeun panarima anjeun narima file nu dibagikeun.

Senduit

Dina platform ieu, anjeun tiasa milih umur file anjeun: nyaéta tina 30 menit dugi ka dua minggu. Senduit ogé idéal pikeun ngajaga kerahasiaan dokumén anjeun. File anu diunggah di dieu kedah gaduh ukuran maksimum ngan ukur 100MB. Kanggo ngabagi file ieu sareng panampi anjeun, kantun unggah kana halaman wéb teras kirimkeun tautan unduh pribadi ka anu nampi. Situs ieu gunana upami anjeun teu hoyong saha waé aksés kana file sénsitip anjeun.

Zippyshare

Platform ieu mangrupikeun kacinta peminat unduh sabab ngandung file dina ampir sadaya format: PDF, ebook, audio, video, jst. Dina Zippyshare, teu aya wates unduhan. Beda sareng seueur situs babagi payil online nu ngawatesan gudang keur nanaon kirang ti méakkeun duit, loka nawarkeun spasi disk taya tur leres haratis. Taya pendaptaran anu dipénta atawa diperlukeun.

maca  Ngatur kotak surat anjeun éfisién

Sendtransfer

Validitas file ramatloka ieu henteu sarua diantara tilu 7 na 14 poé. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nransper payil badag volume maksimum 10 GB per mindahkeun. Sanajan kitu, eta teu dieusian jumlah Mindahkeun diwenangkeun per poé. Sigana nu payil Anjeun bisa dibagikeun ka sababaraha panarima sakaligus, wates éta teu acan dieusian. Hiji seratan pribadi bisa marengan alih file nurutkeun pilihan Anjeun. Laju download didieu ieu dumasar kana kualitas sambungan anjeun. Kalawan aksés alus teuing, mindahkeun file pisan leutik nyokot sababaraha detik.

Wesendit

platform pisan ngaropéaHal ieu ngamungkinkeun ngirim file badag mun leuwih ti hiji panarima dina hiji waktu. Wates file unggah nyaeta 20 GB dina versi gratis. dokumén dibagikeun disimpen dina loka pikeun periode 7 poé. Versi anyar tina platform nu geus diadaptasi pikeun tablet sarta smartphone. Ngundeur file nyaeta gancang, basajan tur aman.

Sendspace

Teu siga ayeuna loba platform jasa file voluminous babagi garis, Sendspace ngidinan Anjeun pikeun ngabagikeun payil Anjeun langsung ka jaringan sosial kayaning Twitter na Facebook. Anjeun tiasa unggah 300 MB per file. Waktu file gudang diatur dina 30 poé. Tapi, eta sia noting dieu yén babagi antara grup ieu pisan dugi via link download unik. Taya pendaptaran anu diperlukeun ngagunakeun haratis. Ku clicks mudah Anjeun bagikeun dokumén anjeun.

Catupload

Catupload nyaeta aman sarta merlukeun euweuh pendaptaran. Dina panganteur loka, nyaeta pleased catetan kurangna iklan. situs Hal ieu ngamungkinkeun sagala pamaké pikeun ngirim payel nepi ka 4 GB. Anjeun tiasa muka file badag di sababaraha format tanpa palarangan. A link tunggal dipaké pikeun file badag anjeun sarta geus dikirimkeun ka kontak nu nangtukeun. Anjeun bisa ngirim payil Anjeun ku email na malah ngagantelkeun sandi pikeun panyalindungan.

 

Ku kituna ayeuna upami Anjeun hoyong nransfer payel badag kayaning video, software, dokumén PDF ... ieu layanan online moal papanggih ekspektasi Anjeun. Aranjeunna tos rengse bébas tur merlukeun euweuh pendaptaran. Leuwih ti éta, sababaraha platform ieu gaduh aplikasi pikeun layanan maranéhanana dina ios atanapi Android. A pelesir nyata gancang ngirimkeun file badag badag ti smartphone Anjeun.