Nyitak Friendly, PDF & Email

ANSSI bakal gawé bareng jeung Kamentrian Éropa sarta Luar Negeri, pikeun nguatkeun koordinasi Uni Éropa dina acara krisis cyber utama.

A cyberattack utama bisa boga pangaruh langgeng dina masyarakat urang jeung economies urang dina skala Éropa: kituna EU kudu bisa nyiapkeun nungkulan hiji kajadian. Jaringan otoritas Éropa anu tanggung jawab pikeun ngokolakeun krisis cyber (CyCLONe) bakal pendak dina ahir Januari, kalayan dukungan Komisi Éropa sareng ENISA, pikeun ngabahas tantangan anu ditimbulkeun ku krisis skala ageung sareng kumaha cara ngembangkeun sareng ngaronjatkeun gawé babarengan jeung mékanisme bantuan silih di EU. Rapat ieu ogé bakal janten kasempetan pikeun ngajalajah peran anu tiasa dilaksanakeun ku aktor swasta anu dipercaya, kalebet panyadia ladenan cybersecurity, dina ngadukung kamampuan pamaréntah upami aya serangan cyber utama.
Rapat jaringan CyCLONe bakal janten bagian tina sekuen latihan anu bakal ngalibetkeun otoritas politik Éropa di Brussel sareng tujuanana pikeun nguji artikulasi aspék internal sareng éksternal manajemén krisis cyber di EU.

ANSSI bakal gawé bareng jeung Komisi Éropa

maca  Proyék FAC: resep kasuksésan dina Élmu Asasi Manusa