Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina 9 Désémber 2021, penerbit Apache ngalaporkeun cacad kaamanan dina komponén software log4J, loba dipaké ku loba aplikasi maké basa Java.

Cacat ieu, anu disebut "Log4Shell", seueur aya dina seueur sistem inpormasi. Kamungkinan dina kasus anu paling henteu nguntungkeun ngamungkinkeun panyerang nyandak kadali jauh tina aplikasi anu ditargetkeun, atanapi bahkan sadaya sistem inpormasi dimana éta aya.

maca  Lebetkeun IUT: Konci pikeun naekeun file anjeun