Nyitak Friendly, PDF & Email

Pangwangunan pustaka mangrupa léngkah anu penting dina ngawangun karya panalungtikan. Naha dina kontéks akademik atanapi profésional, daftar pustaka anu saé nunjukkeun kaseriusan karya panalungtikan. Dossier, disertasi, artikel panalungtikan atanapi gelar doktor sanés ngabutuhkeun pangwangunan bibliografi anu solid pikeun mastikeun kabébasan inpormasi anu disayogikeun.

Latihan ieu nawiskeun dina tilu suku jam pikeun masihan anjeun sadaya alat pikeun milih buku, artikel sareng ngawangun bibliografi anu tiasa dipercaya pikeun karya panalungtikan anjeun. Dipirig ku aplikasi praktis, dasar-dasar panalungtikan moal aya deui rahasia pikeun anjeun ...

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

 

maca  Yayasan Manajemén Proyék: Masalah Étika