Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeun tiasa ngalakukeun tanpa nyerat dina kahirupan sadidinten, tapi anjeun moal kabur di tempat damel. Mémang, anjeun bakal diperyogikeun nyerat laporan, serat, email, jsb. Kusabab ieu, penting pikeun ngahindaran ejaan anu salah sabab tiasa ngajantenkeun anjeun goréng. Jauh tina ditingali salaku kasalahan saderhana, ieu tiasa ngarusak citra perusahaan anjeun.

Kasalahan éjahan: hiji perkara anu teu kedah dipopohokeun

Éjahan dianggap serius pisan di Perancis, khususna dina bidang profesional. Saleresna, mangtaun-taun, ieu parantos pakuat-pakait sareng taun sakola dasar.

Salain ti éta, anjeun kedah terang yén kanyataan ngawasa éjahan mangrupikeun tanda bedana. Janten, anjeun moal tiasa dianggap atanapi henteu katingali dipercaya nalika anjeun gaduh éjahan anu goréng.

Sakumaha anjeun bakal ngartos, gaduh éjahan anu saé mangrupikeun tanda nilai pikeun jalma anu nyerat tapi ogé pikeun perusahaan anu diwakilanna. Anjeun tiasa dipercaya upami anjeun nguasainya. Di sisi anu sanésna, kredibilitas anjeun sareng perusahaan diusahakeun pisan nalika anjeun ngalakukeun kasalahan éjaan.

Kasalahan éjahan: tanda kesan goréng

Numutkeun ka badan sertifikasi éjahan proyék Voltaire, penjualan dina situs e-commerce tiasa janten satengahna kusabab kasalahan éjahan. Kitu ogé, anu terakhir éta ngarugikeun hubungan konsumén.

Di sisi anu sanésna, nalika anjeun ngirim email kalayan kasalahan éjahan, anjeun bakal leungit kapercayaan. Anjeun ogé ngarusak bisnis anjeun, anu moal dipercaya deui ku panon batur.

maca  Babasan sopan pikeun nyingkahan dina email profésional

Kitu ogé, ngirim a email kalawan kasalahan éjahan katempona teu hormat ka panarima. Mémang, anjeunna bakal nyarios yén anjeun tiasa nyandak waktos pikeun proofread eusi anjeun sareng ngabenerkeun kasalahan naon waé sateuacan ngirim e-mail ieu ka anjeunna.

Kasalahan éjahan ngarusak file aplikasi

Waspada yén kasalahan éjahan ogé mangaruhan file aplikasi.

Mémang, langkung ti 50% perékrut ngagaduhan kesan goréng pikeun calon nalika ningali kasalahan éjahan dina file-file na. Aranjeunna pastina nyarios sorangan yén aranjeunna moal tiasa ngagambarkeun perusahaan nalika aranjeunna direkrut.

Salaku tambahan, kedah disebatkeun yén manusa masihan langkung nilai sareng pentingna pikeun hal-hal anu sesuai sareng anu diarepkeun ku aranjeunna. Dina pengertian ieu, jelas yén perékrut teras-terasan ngarepkeun file anu lengkep, bébas tina éjaan kasalahan sareng ngagambarkeun motivasi para calon.

Ieu sababna nalika aranjeunna mendakan kalepatan dina aplikasi, aranjeunna nyarios sorangan yén anu ngalamar henteu waspada nalika nyiapkeun file na. Aranjeunna bahkan panginten yén anjeunna henteu resep pisan kana jabatan éta, naha anjeunna henteu nyéépkeun waktos pikeun marios lamaranana.

Kasalahan éjahan mangrupikeun halangan pikeun lebet pikeun jalma anu kedah lebet kana dunya profesional. Kalayan pangalaman anu sami, file anu ngagaduhan kasalahan langkung ditolak tibatan file tanpa kasalahan. Éta kajantenan margin ditolerir pikeun typos. Nanging, tarohan pangsaéna anjeun nyaéta ngalarang kasalahan dina nyerat propésional anjeun.

maca  Lima tips pikeun meringankeun kalimat anjeun