Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina 27 taun, Caroline mangrupikeun awéwé ngora anu aktip, tilas asistén panti jompo anu parantos dirobih janten Asistén Sekretaris saatos kursus latihan sataun di IFOCOP ngalangkungan program diajar-kerja. Dina paningali tina perékrut na, Guillaume Mundt, anjeunna ngabagi pangalaman ka kami.

Caroline, posisi naon ayeuna anjeun nyepeng?

Kuring damel salaku Asistén Sékrétaris atas nami Saveurs parisiennes, perusahaan katering tinggi-end katering anu aya di Eragny-sur-Oise (Val d'Oise). Aya 4 urang damel di perusahaan ieu, didirikeun taun 2015 ku bos kuring, Guillaume Mundt, hadir ku pihak kuring ayeuna.

Naon misi sadidinten anjeun?

Caroline: Sagala anu ngagambarkeun gambaran padamelan tradisional Sekretaris-Asistén: seueur administrasi, sakedik akuntansi, hubungan pelanggan, hal hukum ... Pakasaban kantor sakumaha anu kuring pilari dina waktos latihan deui, sareng saatos damel sababaraha taun salaku pangasuh. Kuring kedah nyarios yén kuring hususna ngahargaan balik kana wirahma kerja biasa, ayeuna saluyu sareng kahirupan pribadi kuring. Henteu ngan ukur kuring resep padamelan ieu, éta ogé 100% cocog sareng kahirupan kulawarga.

Guillaume: Ti pasamoan munggaran urang, Caroline nyaéta ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Nuju bonus Macron anu diperbarui pikeun karyawan "baris kadua"?