Nyitak Friendly, PDF & Email

Kahirupan propésional diwangun ku pulas, pilihan sareng kasempetan. Tapi nalika hartos anu dipasihkeun pikeun salah sahiji padamelanana dipertanyakan, latihan deui teras nandaan mimiti pembaharuan sareng pamekaran anu propésional sareng pribadi. Salami anjeun nyiapkeun éta ogé.

Saatos sababaraha taun nyéépkeun dina séktor anu sami, perusahaan anu sami atanapi dina posisi anu sami, kacapean tangtu tiasa dirasakan. Sareng nalika hartos anu urang pasihkeun pikeun kahirupan profesional urang henteu atra deui, éta sakapeung kasaimbangan anu rubuh. Maka datang waktuna pikeun réfléksi, sareng kahoyong pikeun pangrobih deui. Jauh tina dianggap gagal, éta henteu kedah dianggap enteng: janten suksés, latihan ulang profésional kedah siap-siap.

« Nalika anjeun henteu raoseun kana padamelan anjeun, aya kasempetan anu hadé pikeun anjeun bakal nyusahkeun ieu sareng karesahan ieu di bumi ”, ngadekrip Elodie Chevallier, panaliti sareng konsultan bebas. Maka kedah naroskeun patarosan anu leres. Naha kagiatan kuring saluyu sareng nilai-nilai kuring? Naha lingkungan tempat kuring damel stimulasi pikeun kuring?

« Naon anu diperyogikeun

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Calc Gratis: Nyiptakeun sareng pormat méja