Nyitak Friendly, PDF & Email

Suite G, naon eta?

ieu a suite tina parabotTapi ogé software Google nu umumna dipaké ku professional. Aksés ka hasilna ieu merlukeun langganan ka ngamangpaatkeun sagala parabot.

pangabisa ieu suite urang digawekeun epektip bari ngaliwatan sababaraha media. Memang software ieu diakses sarta dipaké ti komputer, tablet atawa malah telepon a.

Keur naon urang manggihan di G Suite?

Pakakas anu sababaraha, jadi naon maranéhna pikeun? Aranjeunna ngidinan Anjeun pikeun dianggo tur ngakses sadaya fitur diperlukeun pikeun ngarengsekeun proyek junun.

Anjeun tiasa aksés heula alat komunikasi pikeun dihubungkeun sareng kolega anjeun sareng tetep produktif dimana waé anjeun. Gmail, Google +, Hangouts Meet, Kalénder… Dasar-dasarna aya!

Teras, suite ieu nawiskeun seueur perangkat lunak ciptaan pikeun ngawangun, maju sareng ngarengsekeun proyek anjeun. Docs, Sheets, Forms, Keep, Jamboard… Pilihan pakakasna lega sareng sadayana gaduh panggunaan masing-masing, silih lengkepan.

Tungtungna, G Suite nyadiakeun parabot pikeun nyimpen data ka éféktif safeguard kamajuan rupa proyek. Kalawan Google Drive na Google Awan Anjeun bisa ngumpulkeun dokumén anjeun sarta informasi ti mana ngaliwatan login Anjeun.

suite Ieu ogé kaasup kaamanan sareng setelan sadia ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngajaga data anjeun sarta dianggo éféktif. Ku kituna bisa dipercanten tur ngadopsi Suite G pikeun proyék anjeun, diajar make ayeuna!

Naha ngaliwatan puseur pelatihan G Suite?

G Suite geus komprehensif nu bisa jadi butuh waktu panjang atanapi pondok beradaptasi gumantung kaahlian komputer sarta program nu sarupa. Éta kituna metot pikeun ngalatih sangkan paling unggal alat. Baca artikel na nonton video bisa mawa sababaraha waleran tur mantuan. Sanajan kitu, padika best of learning to ngawasaan unggal software tetep puseur pelatihan G Suite. Latihan ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun pinuh nganggo unggal alat kalawan tips, sarta testimonials.

maca  Diajar seneng-seneng sareng SKILLEOS, platform e-learning

Anjeun bakal manggihan Panungtun mun ngalatih maneh nurutkeun pangabutuh anjeun sarta sela. Memang lamun Anjeun keur pilari Buku gancang meunang nu dimimitian éféktif dina parabot Google, latihan Gancang Mimitian mangrupa aya.

Buku ieu dibagi kana sababaraha hambalan guna gancang jeung éfisién ngenalkeun fitur unggal alat jeung software sadia kalawan G Suite:

  • Kumaha nyambungkeun
  • Kirim surélék
  • Jadwal ti acara
  • Toko sarta dibagikeun file
  • Dianggo ngaliwatan parabot G Suite
  • Nelepon video
  • Ngaoptimalkeun jasa Suite G Anjeun

Sanajan kitu, lamun pituduh kieu rusuh teu cukup, anjeun tiasa ngakses latihan komprehensif pikeun tiap alat dumasar kana widang maranéhanana.

Latihan pikeun neundeun

Pusat latihan nawarkeun hiji pituduh komprehensif pikeun neuleuman Girang pikeun nyimpen, nyingkronkeun sarta babagi data éfisién.

pituduh ieu bakal ngajarkeun maneh sagalana nu peryogi kauninga sarta master ngamangpaatkeun alat ieu. Anjeun tiasa diajar kumaha impor sarta nyimpen data Anjeun, nyingkronkeun, view na édit, dibagikeun, sarta ogé mengklasifikasikan tur milarian aranjeunna éféktif.

Anjeun tiasa di ahir latihan ieu ngawasaan alat pikeun nyimpen data Anjeun dina hiji tempat kalawan file ngeunaan format béda. Aranjeunna bakal diasupan ti mana jeung aksés moal jadi perhatian pikeun anjeun.

Latihan pikeun komunikasi

Pusat latihan nawarkeun loba Panungtun pikeun neuleuman kumaha carana pinuh nganggo unggal parabot ieu:

  • Gmail
  • Pilarian awan
  • Hangouts
  • agenda
  • grup
  • Google +

Pikeun pituduh Gmail, anjeun bakal diajar kumaha cara nyieun surelek sateuacan ngirim, kumaha carana ngatur kotak surat anjeun pos sareng épisién milarian email anjeun, jieun tanda tangan profésional sareng aksés inpormasi anjeun (almenak, tugas, catetan).

Pikeun Awan Search anjeun tiasa milarian (jasa na kontak) jeung ngaropea, tapi ogé ngatur akun anjeun sarta aktivitas atawa manggihan sababaraha bantuan pikeun file Anjeun.

Hangouts bisa ngawasaan ka kasampurnaan berkat nungtun pikeun neuleuman kumaha carana make obrolan jeung video nelepon, tapi ogé bagikeun layar anjeun sarta diondang kontak Anjeun. Anjeun tiasa nyandak kursus on papanggih Hangouts, Hangouts Chat jeung versi klasik.

maca  Tuto.com: Kursus-kursus di Learning Sosial Pikeun karéta Pikeun Jieun trades Du Net.

The Agenda mangrupakeun alat anu bakal gancang jadi indispensable. kituna perlu diajar ngagunakeun eta gancang sarta puseur pelatihan nawarkeun maneh kasempetan ieu. Diajar kumaha rencana acara Anjeun tur nambahkeun panginget. Ngaropea tur nyieun agenda umum pikeun tim anu. Pikeun ngalengkepan proyék, anjeun bakal kudu organisasi alus tur alat ieu bisa mantuan.

Grup ogé mangrupikeun alat anu pikaresepeun pikeun ngatur kelompok diskusi, nyiptakeun daptar, ngabagi file ... Ku sabab éta pituduh ngamungkinkeun anjeun diajar milarian kelompok anu leres sareng gabung, teras diterbitkeun dina grup. Anjeun tiasa ogé nyiptakeun grup pikeun damel sareng tim anjeun bari tetep tetep tiasa ngatur kelompok dimana anjeun aya.

Tungtungna, Google + teh alat nu ngidinan Anjeun pikeun komunikasi sareng tim anjeun sareng kolega Anjeun lianna ngaliwatan jaringan sosial pausahaan anu geus sampurna aman. Ku kituna anjeun bisa neuleuman kumaha carana nyieun hiji komunitas online maranehna babagi informasi jeung gagasan. Pituduh bakal mantuan Anjeun nyetel profil anjeun, manggihan jalma bener tur lagu, tapi ogé nyieun komunitas anjeun, kumpulan anjeun, sarta nyebarkeun eusi Anjeun sorangan.

The G puseur pelatihan Suite pisan mangpaat ngawasaan éta gancang pakakas komunikasi Anjeun.

Pelatihan kolaborasi

software nu seueur, tapi puseur pelatihan G Suite nawarkeun hiji pituduh komprehensif pikeun sakabéh éta. Ieu ngamungkinkeun pikeun diajar nganggo software pangalusna aya.

  • Docs
  • cadar
  • slides
  • Bentuk
  • situs
  • neundeun

Pikeun Docs pituduh anjeun bakal diajar nyieun, tapi ogé ngimpor presentasi. Anjeun oge bisa ngédit dokumén, bagikeun aranjeunna ku gawé bareng tim anjeun lajeng ngundeur tur print. Ieu pakakas bakal diperlukeun pikeun digawé salaku tim hiji, jadi éta penting pikeun dilatih ngawasaan software Anjeun.

maca  Alphorm, Pelatihan TI ayeuna tos aya online

Pikeun cadar, diajar kumaha carana gawé bareng dina spreadsheets. pituduh ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun nyieun jeung impor presentasi anjeun, nambahan eusi kana éta saméméh babagi, download na print.

Slides ogé bakal software mangpaat lamun anjeun damel salaku tim a, hal ieu ngamungkinkeun pikeun digawe sakaligus dina presentasi Anjeun. Dasar bakal ngidinan Anjeun pikeun nyieun jeung impor eusi, nambahan, dibagikeun, sarta meunangkeun jeung nyitak presentasi Anjeun. Éta kituna penting pikeun milih puseur pelatihan ngawasaan alat ieu.

Bentuk jeung nyieun jeung nganalisis survey ngaliwatan palaksanaan questionnaires, analisis respon jeung kreasi acara. Pusat latihan gancang learns mun nyieun angket sarta ngonpigurasikeun dinya méméh ngirim lajeng cara analisa waleran untung dina proyék na.

Situs oge alat gunana pikeun nyieun proyék profésional maranéhanana saprak hal ieu ngamungkinkeun pikeun nyieun website umum collaboratively pikeun proyék-proyék internal. Diajar kumaha nyieun situs anjeun, mun ngaropea tur ngomean éféktif sangkan bisa babagi jeung nyebarkeun dina situs anjeun.

Tungtungna, Simpen nyaéta software dipaké pikeun nyieun ka-do béréndélan na panginget dina sagala rupa wangun. kituna perlu nyaho pamakéan pikeun éféktif pindah ka hareup dina proyék na bari gawé bareng timnya. The G puseur pelatihan Suite mantuan pikeun diajar nyieun jeung ngédit catetan, ngatur éta pikeun dimeunangkeun gampang. Anjeun oge diajar kumaha carana diatur panginget anjeun sarta babagi informasi anjeun dugi aranjeunna henteu panjang mangpaat jeung anjeun ngahapus aranjeunna.

The G puseur pelatihan Suite geus inget ngawasaan sakabeh parabot ieu gancang ngagunakeun éta pinuh jeung éféktif ngawangun proyek profésional Anjeun.