Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nyaho spésifisitas pelatihan magang sareng status magang, kaunggulan sareng kalemahanana
  • Identipikasi palatihan sareng profési anu tiasa diaksés ngalangkungan magang
  • Ngartos kumaha magang ngagabungkeun kahirupan bisnis sareng kahirupan mahasiswa na
  • Manggihan kontrak magang

gambaran

Tujuan tina MOOC ieu nyaéta pikeun mendakan kamungkinan anu ditawarkeun ku pelatihan magang di paguron luhurr. Éta masalah sadaya komponén anu ngembangkeun jalur pelatihan ieu.

MOOCs nawiskeun seueur kamungkinan pikeun orientasi sarta pikeun mantuan siswa SMA jeung kuliah manggihan jalur latihan nu maranéhna teu pisan dipaké pikeun, pikeun mantuan megatkeun up réproduksi sosial jeung muka nepi widang kemungkinan.

Pelatihan magang di paguron luhur masih kurang kaharti ku murid SMA, murid tapi ogé guru. Sanajan kitu, ngembangkeun jalur latihan ieu téh masalah krusial nu patali jeung sababaraha komponén.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pangalihan hak ka DIF dina CPF dugi ka 30 Juni 2021