Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina sababaraha daptar puter anjeunna nampilkeun dina YouTube. Sok numutkeun modél anu sami. Pidéo pidéo pondok tina pelatihan lengkep disayogikeun. Ieu dituturkeun ku sababaraha petikan panjang anu kapaké pikeun dirina. Tapi upami anjeun mutuskeun langkung maju. Émut yén Alphorm mangrupikeun pusat diajar jarak anu ngamungkinkeun waragad via CPF. Maksudna anjeun tiasa gaduh aksés ka sadayana katalogna gratis salami sataun diantarana.

Latihan PowerPoint 2016 ieu bakal ngabantosan anjeun mendakan Microsoft PowerPoint 2016 sareng lingkungan damelna pikeun ngamimitian dina dasar anu hadé pikeun ngawasa alat éta. Salila latihan bubuka PowerPoint 2016 ieu, anjeun bakal kenal sareng antarbeurat parangkat lunak sareng daérah sareng fitur anu béda-béda sareng anjeun bakal ngartos dasar ngatur slide tina presentasi PPT.

Salami latihan PowerPoint 2016 ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngagunakeun presentasi tina parangkat lunak sanésna sareng kumaha ngatur presentasi, slide, téks sareng paragraf pikeun ngaoptimalkeun presentasi anjeun, kalebet pengertian gaya, téma sareng pormat karakter.


 

 

maca  Kecap konjugasi dina basa Perancis