Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina sababaraha daptar puter anjeunna nampilkeun dina YouTube. Sok numutkeun modél anu sami. Pidéo pidéo pondok tina pelatihan lengkep disayogikeun. Ieu dituturkeun ku sababaraha petikan panjang anu kapaké pikeun dirina. Tapi upami anjeun mutuskeun langkung maju. Émut yén Alphorm mangrupikeun pusat diajar jarak anu ngamungkinkeun waragad via CPF. Maksudna anjeun tiasa gaduh aksés ka sadayana katalogna gratis salami sataun diantarana.

Salila latihan VBA PowerPoint 2016 ieu, anjeun bakal diajar kumaha nyiptakeun makro, dasar pemrograman VBA kalayan struktur kode, variabel, prosedur sareng fungsi. Salila latihan VBA PowerPoint 2016 ieu, anjeun bakal nyiptakeun sareng ngararancang fungsi khusus anu bakal ngahémat waktos anjeun pikeun ngatur prosedur anu repetitive di PPT 2016. Anjeun ogé bakal tiasa ngamimitian program otomatisasi saderhana nganggo struktur kaputusan, puteran, operator sareng pemrograman obyék.


 

maca  Naha perjanjian koléktif anu nyayogikeun tunjangan gaji sacara répléktif dilarapkeun ka karyawan anu dipecat sateuacan ditandatanganan?