Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina sababaraha daptar puter anjeunna nampilkeun dina YouTube. Sok numutkeun modél anu sami. Pidéo pidéo pondok tina pelatihan lengkep disayogikeun. Ieu dituturkeun ku sababaraha petikan panjang anu kapaké pikeun dirina. Tapi upami anjeun mutuskeun langkung maju. Émut yén Alphorm mangrupikeun pusat diajar jarak anu ngamungkinkeun waragad via CPF. Maksudna anjeun tiasa gaduh aksés ka sadayana katalogna gratis salami sataun diantarana.

Dina latihan Microsoft PowerPoint 2019 ieu, anjeun bakal nangtoskeun presentasi anjeun nganggo alat anu sayogi pikeun anjeun dina pita. Anjeun teras tiasa nyetak transparansi, dokumén kertas atanapi koméntar pikeun pemirsa, nyiptakeun paket presentasi, video atanapi bahkan ngabagi kreasi anjeun dina wéb.

A l’issue de cette formation PowerPoint 2019 et à l’aide de l’assistance de Michel MARTIN, formateur et MVP (Most Valuable Professional) Windows depuis 2004, vous aurez les techniques et astuces nécessaires pour améliorer vos compétences et votre productivité dans votre vie professionnelle avec Microsoft Office PowerPoint 2019.


maca  Lamin: ti hotél dugi ka ngembangkeun wéb, kalayan percaya diri