Nyitak Friendly, PDF & Email

PHK ékonomi sering dialaman. Tapi dikokolakeun kalayan saé, éta tiasa janten landasan kana pembaharuan panarjamah, asal urang ngagaduhan konci pikeun bouncing, tangtosna, tapi langkung luhur sareng ka arah "anu masuk akal". Buktina aya ku kasaksian Marie, 31, tilas juru rias sareng ayeuna Asisten Penjualan di Hauts de France.

Laju hirup Marie sapertos formula IFOCOP anu anjeunna pilih pikeun ngamimitian latihan profesionalna: IN-TEN-SIF. Salaku buktina, masih aya 18 bulan, anjeunna ngabdikeun awak sareng jiwa kana padamelan salaku Kepala pusat éstétika di Lille sareng mimiti mikirkeun parobihan anu bakal dilakukeun pikeun langkung ngahijikeun kahirupan pribadi sareng propésional pikeun acara anu bahagia: kalahiran putrina. Kacuali kajadian anu teu disangka-sangka deui bakal ngabalikkeun kaayaan ... Lembaga anu ngerjakeun Marie aya dina kasusahan sareng mendakan dirina dipaksa pikeun ngalaksanakeun sababaraha PHK ékonomi. Marie teras mendakan dirina didaptarkeun salaku pencari padamelan dina Kontrak Kaamanan Profesional (CSP) di Pôle Emploi. Tapi anjeunna henteu dihaja ngajantenkeun kaayaan ieu salamina.

Pananyaan

Gancang pisan, anjeunna ngalakukeun panineungan, nalika anjeunna satuju sareng kami

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Naha kuring ngagaduhan hak mayar karyawan di handapeun umur 18 taun di handapeun gaji minimum?