Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Smartnskilled masihan anjeun kasempetan pikeun milarian latihan online anu bakal adaptasi kana laju anjeun sareng kabutuhan anjeun. Eusi dina pormat video dina situsna seueur (sakitar 3714) sareng cocog sareng sadaya jalma anu hoyong mendakan langkung seueur pengetahuan.

Naon nawaran Smartnskilled

SmartnSkilled nawiskeun seueur kursus latihan anu variatif anu tiasa cocog sareng tipena béda. Naha anjeun hoyong ngembangkeun karir anjeun atanapi peryogi sertifikasi, platformna ngagaduhan seueur alat pikeun ngabantosan anjeun. Platform nawiskeun palatihan dina sagala rupa widang sapertos akuntansi, IT, marketing, jsb.

Kauntungan sareng SmartnSkilled nyaeta anjeun tiasa maju dina laju anjeun nyalira, gumantung kasadiaan anjeun. Salian video, anu mangrupakeun cara anu gancang pikeun diajar, anjeun ogé tiasa dibarengan ku palatih anu berpengalaman kalayan keterampilan ngajar. Dimungkinkeun bakal tiasa ngajawab sadaya patarosan anjeun, supados henteu ragu tetep dina pikiran anjeun.

Ruang bursa sayogi dina platform anu ngamungkinkeun para pamiarsa ngalanggan situs pikeun milari patarosan masing-masing atanapi sareng pelatih. Latihan dina nawiskeun hadir kasus praktis. Di tungtung unggal kursus, uji evaluasi kalayan sertipikat suksés ditawarkeun pikeun anggota.

Pikeun jalma anu dina prosés latihan ulang, bakal tiasa kauntungan tina latihan anu disayogikeun ku pangusaha anu aktip. Aranjeunna ogé tiasa masihan sesi pelatih swasta sareng nawiskeun anjeun kaayaan kahirupan anu nyata.

maca  Kumaha carana ngaronjatkeun LinkedIn na keureutan gampang jeung Video2Brain?

Sayogi sayogi

Pikeun ningali palatihan sareng tutorial anu sayogi, angkat ka halaman katalog loka. Ampir 113 kursus latihan dina sababaraha téma (automation office, programming, management, commerce, jsb) anu bakal disayogikeun. Durasi pelatihan, hargana sareng palatih pribadi anu sayogi bakal langsung katingali.

Ku ngaklik salah sahiji sesi pelatihan, anjeun tiasa ningali sari pidéo gratis tina latihan. Ieu bakal cara pikeun anjeun ningali lamun pelatihan naékkeun titik-titik penting anu anjeun pilari. Sakali anjeun nampi pelatihan anjeun, anjeun bakal gaduh aksés anu henteu terbatas.

Upami anjeun hoyong ngahémat artos, anjeun tiasa milih bungkus anu ngahijikeun sababaraha kursus latihan sakitar téma anu sami. Anjeun gaduh contona bungkus Microsoft Office 2016 anu ngamungkinkeun anjeun diajar dasar tina Word, Excel, PowerPoint sareng Outlook 2016. Aya ogé bungkus pikeun nyerat tanpa kasalahan éjahan, ngolompokkeun tingkat pamula, ahli sareng tingkat lanjut. .

Aplikasi SmartnSkilled

Ngagunakeun aplikasi SmartnSkilled, bakal gampang pikeun anjeun mendakan waktos pikeun bakalan latihan anjeun. Anjeun tiasa nganggo telepon pinter anjeun pas anjeun gaduh waktos luang pikeun neuleumkeun diri dina diajar. Anjeun kedah terang yén palatihan éta sayogi 24 jam sadinten, 24 dinten saminggu.

Kalayan aplikasina, anjeun tiasa log in atanapi ngadaptar dina SmartnSkilled via Facebook, Google+ sareng LinkedIn. Vérsi mobile ieu ogé ngamungkinkeun anjeun ngaksés katalog platform sareng mésér palatihan atanapi langganan. Salaku tambahan, aplikasi ieu otomatis nyinkronkeun sareng situs.

maca  Nyandak MOOC dina Openclassroom keur naekeun neruskeun na gancang

Nganggo antarbeungeut ergonomisna, anjeun moal ngalaman kasusah ngakses nawaran SmartnSkilled. App gaduh sajarah sareng fitur anu bakal ngamungkinkeun anjeun gampang manggihan video karesep anjeun. Mesin pencari anu disayogikeun ku aplikasi kasebut éfisién sareng bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun maluruh langkung seueur target.

Lalanggan anu dimimitian ku sidang gratis

Sateuacan palanggan langganan dina situs, anjeun tiasa nyobian gratis 24 jam. Ieu bakal ngantep anjeun ngagaduhan pendapat mimiti dina platform. Sakali anjeun ngadaptar gratis, anjeun bakal ngagaduhan aksés anu terbatas pikeun sadaya pelatihan sareng sumber anu ditawarkeun ku situs éta. Nanging, tambahan (VM, buku, sareng anu sanés) bakal tiasa mayar.

Upami anjeun wareg ku pangalaman 24-jam munggaran ieu, anjeun tiasa ngalih kana langganan. Mimiti aya langganan 30 dinten. Dimungkinkeun nawiskeun anjeun statusna sami sareng sidang gratis. Nanging, anjeun bakal ngagaduhan waktos langkung ngobrol sareng anggota sanés sareng pelatih atanapi ngadaptarkeun ujian sertifikasi.

Anjeun teras gaduh langganan triwulan 90 dinten. Kekhususan langganan ieu nya éta ngamungkinkeun anjeun kauntungan tina pangirangan 30% pikeun tambahan mayar. Pikeun ngaraosan pangirangan 40%, anjeun kedah milih langganan satengah taun (180 dinten). Sareng pamustunganana, pikeun kéngingkeun pangirangan 50%, pilih kanggo langganan taunan (365 dinten).

Minimal langganan 30 dinten biaya 24,9 euro (0,83 euro / dinten) sareng langganan 1 taun biaya 216 euro (0,6 euro / dinten). Henteu masalah langganan mana anu anjeun pilih, anjeun bakal tiasa nganggo aplikasi SmartnSkilled sareng moal aya pembaharuan tacit. Sedengkeun pikeun pamayaranana, anjeun tiasa ngalaksanakeunnana ku transfer bank, nganggo kartu bank (Kartu kiridit, MasterCard, Visa…) atanapi ngalangkungan PayPal.

maca  Motto tina Weelearn: Lah Diajar