Nyitak Friendly, PDF & Email

diterbitkeun 01.01.19 diropéa05.10.20

Hukum 5 Séptémber 2018 nyiptakeun alat anyar pikeun ngarevitalisasi metode latihan dibuka pikeun padamel: latihan deui atanapi promosi ku program diajar-kerja (Pro-A).

Dina kontéks parobihan anu kuat di pasar tenaga kerja, sistem Pro-A ngamungkinkeun padamel, utamina anu kualifikasi henteu cekap ngeunaan épolusi téknologi atanapi organisasi damel, pikeun ngamajukeun pamekaran propinsi atanapi promosi. sareng ingetan aranjeunna dina padamelan.

Rencana pamulihan bisnis: penguatan PRO-A
Salaku bagian tina rencana kebangkitan kagiatan, pamaréntah ningkatkeun kiridit pikeun ngabiayaan mobilisasi sistem latihan latihan atanapi kerja-diajar ieu.
Kiridit: 270 M €

Pikeun dunungan, Pro-A minuhan dua kabutuhan:

nyegah akibat akibat parobahan téknologi sareng ékonomi; ngantepkeun aksés kana kualifikasi nalika kagiatan dikondisikeun ku kéngingkeun sertifikasi anu tiasa diaksés ngan ukur dina padamelan, ngalangkungan latihan anu teraskeun.

Rétiningan atanapi promosikeun ngalangkungan program diajar-kerja ngalengkepan rencana pamekaran katerampilan perusahaan sareng akun pelatihan pribadi (CPF). Dilaksanakeun ku prakarsa karyawan atanapi perusahaan, sistemna

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Cegah kabeuleum