Nyitak Friendly, PDF & Email

Tanggung jawab, pikeun IFOCOP, pikeun hubungan sareng resep, Amandine Faucher parantos lami damel salaku konsultan pikeun firma konsultan SDM. Éta nahan pendekatan manusa sareng spesialis anu ngamungkinkeun dinten ayeuna ngadukung calon mobilitas profésional dina arah anu leres, khususna nalika perlu ngaliwat kotak latihan.

Amandine, ditéang sareng struktur pasangan IFOCOP, anjeun sacara rutin mingpin rapat inpormasi pikeun pagawé salami mobilitas profesional. Naon pesen anjeun ka aranjeunna?

Suratna écés adaptasi ka pemirsa, tapi kuring mimitian ku ngingetan hiji hal anu penting: latihan deui henteu tiasa disampurnakeun. Peryogi réfléksi, waktos, sababaraha padamelan persiapan, pangorbanan ... Éta mangrupikeun polah komitmen. Anjeun henteu gugah dina énjing énjing nyarios ka diri anjeun "Hei, kumaha upami kuring gentos padamelan? ".

Hayu urang nyebutkeun éta hal.

Dina kajadian ieu, pikeun nyingkahan kekecewaan, kuring nyarankeun pisan pikeun naroskeun ngeunaan kanyataan pasar sareng panyesuaian anu kedah dilakukeun saluyu sareng latihan deui janten tuas padamelan. Ieu sigana rada héran pikeun anjeun, tapi kuring sering ngajawab anu kahareup

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  ANSSI komitmen pikeun ngamajukeun kadaulatan digital EU salami PFUE