Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Kuring ngaluncurkeun subletting akomodasi pikeun sewa jangka pondok dina Airbnb, ayeuna aya 4 taun di luar negeri sareng 4 x villa anu masih ngahasilkeun kuring ayeuna dina pendapatan pasip +3500 € / bulan panghasilan.

Henteu gaduh kamungkinan pinjaman di Perancis, kuring bébéja sorangan yén kuring badé ngalakukeun hal anu sami: apartemen sublet di kota kuring sareng nyéwa dina Airbnb kanggo nyéwa jangka pondok.

Di Perancis undang-undang éta pas pisan ngeunaan subletting sareng upami anjeun henteu ngagaduhan kontrak / kontrakan anu saé sareng status hukum anu saé pikeun ngawasi kagiatan ieu, proyek anjeun bakal gagal.

Kuring teras pendak sareng pengacara sareng akuntan kuring pikeun nyusun tulisan ngeunaan asosiasi perusahaan kuring + kontrak / kontrakan anu diadaptasi sareng jenis kagiatan ieu.

Tujuan tina pelatihan ieu, dibagi kana sababaraha sési, nyaéta ngajelaskeun ka anjeun kumaha kuring dugi ka sana sareng masihan naséhat, tip sareng rahasia anu ngamungkinkeun kuring kéngingkeun kabébasan finansial ku kagiatan ngahasilkeun tinggi ieu: nyewa jangka pondok.

Kuring nganggo Airbnb sareng Booking Platforms pikeun ngoperasikeun sublet kuring.

Kuring bébéja langsung, anjeun moal hanjakal sareng hasilna anjeun bakal kéngingkeun latihan kuring.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngerjakeun padamel: naha dunungan anjeun tiasa ngagantungkeun alokasi voucher tuang?