Nyitak Friendly, PDF & Email

Sarerea ngalakukeun ékonomi: consuming, malah ngahasilkeun, ngumpulkeun panghasilan (gaji, tunjangan, dividends, jeung sajabana), belanja aranjeunna, jigana investasi bagian tina eta - campuran tindakan poean ampir otomatis tur teu merta kaputusan gampang nyandak. Sarerea ngobrol ngeunaan ékonomi: dina radio, dina internét, dina warta televisi, di kafé komérsial (nyata atawa maya), jeung kulawarga, di kios lokal - komentar, nganalisa ... teu salawasna gampang. ngalakukeun babagi hal.

Henteu sadayana, di sisi anu sanés, mutuskeun pikeun ngiringan studi ékonomi. Jeung anjeun, anjeun pikir ngeunaan eta. Tapi anjeun terang naon anu diarepkeun? Naha anjeun gaduh ide ngeunaan mata pelajaran anu anjeun badé diajar? Kursus-kursus anu béda anu bakal ditawarkeun ka anjeun? Karir anu bakal janten mungkin dina ahir kursus universitas anjeun dina ékonomi? Pikeun nginpokeun kaputusan anjeun, MOOC ieu nyobian ngajawab patarosan ieu.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Naha kuring ngagaduhan hak, nalika wawancara mecat awal, dibantuan ku padamel perusahaan?