Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Diajar ngabantah sareng nyusun pidato
  • Janten sadar pentingna komunikasi verbal sareng ngawasaan éta
  • Janten ekspresif, khususna ku diajar ngagunakeun sora anjeun sareng ngajempékeun kalayan saé
  • Pikeun ngaleuwihan jeung narima diri berkat eloquence

gambaran

Keur eloquent kalawan béda constraining komunikasi mungkin! Panggihan eloquence ku profésional eloquence, therapists ucapan jeung stutterers.

Tujuan atikan: Kami hoyong nunjukkeun yén sadayana tiasa janten komunikator anu saé upami aranjeunna terang unsur dasar komunikasi, sareng nyarios di masarakat henteu ngan ukur gumantung kana lisan tapi ogé kana non-verbal, ekspresif sareng substansi. Eloquence tiasa diaksés ku sadayana, upami anjeun wani sareng siap ngaleuwihan diri anjeun, sareng éta ngamungkinkeun anjeun pikeun diajar nganyatakeun diri kalayan ikhlas sareng kaaslian, naon waé bédana anjeun. Tangtu ieu digambarkeun ku testimonials ti urut calon tina kompetisi eloquence gagap, kompetisi dimana téhnik eloquence nyampur jeung ditampa jeung timer transendence.

Pendekatan pedagogical pakait: Akting jeung diajar ku ngalakonan: ku cara méré téhnik eloquence jeung konci pikeun nyarita nepi; ku cara nyangking jalma pikeun nyaluyukeun sareng adaptasi téknik ieu kana spésifisitas sareng bédana.

Ngartos yén eloquence asalna sorangan nalika urang nangkeup bédana sorangan.

maca  Mata uang jeung sarana pembayaran