Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun pamingpin tim atanapi pagawe, reconciling hirup pribadi sarta profésional anu undoubtedly salah sahiji tujuan anjeun dina jangka panjang. Dua aspék téh sasambungan sarta bisa pangaruh positif atawa négatif gumantung skill anjeun di lapangan. Ulah kabawa overwhelmed atanapi janten ngaduruk kaluar, ka dieu sababaraha tips mantuan mun reconcile dua.

Diajar ngomong NO

Salila période libur salajengna, upami anjeun teu balik sarta batur sapagawean a miwarang anjeun ngalakukan tugas lian ti éta biasana aya Hormat, terang nyebutkeun euweuh. Memang perlu jadi bangbaluh proyek Anjeun langkung waktu anu geus overloaded. Ieu henteu hartosna abandoning gawe babarengan. Sagalana gumantung kana workload poean anjeun, tapi leuwih hade ingkar lamun ngarasa yen pamenta batur sapagawean anjeun geus dipindahkeun.

bobo ogé

Salaku urang terus ngadenge, waktu nu diperlukeun hiji rata 8 jam sare keur awak cageur, sok cobaan hormat istilah ieu. Malah lamun nampa peuting sleepless anjeun salaku hiji investasi na langkung di kahirupan profésional anjeun, inget yen aranjeunna sia sia lamun teuing capé digawé éféktif. Masihan waktos sangkan awak anjeun jeung pikiran pikeun beristirahat.

Ninggalkeun kantor jam gawé

Ogé diajar kalan lembur ti gaw Anjeun. Alesan ieu nu geus nyatu waktu isukan neruskeun naon tacan bisa ngalengkepan kiwari. Sangkan eureun neruskeun gawe sanggeus dinner atawa saméméh waktu sare. Ieu kawas anjeun nyangking ngerjakeun PR sangkan guru anjeun isuk hareup lamun éta bener teu kasus nu bener.

maca  Kumaha carana manggihan motivasi sanggeus periode susah?

Bisi bener kudu balik, resep tetep satengah jam deui desktop Anjeun. Upami teu kitu, ulah jadi cocoba maca surélék anjeun atanapi pariksa karya Anjeun kucara kaluar notebook bisnis Anjeun. Anjeun bisa ninggalkeun file anjeun sarta komputer di kantor Anjeun. Tabler gantina dina ngaronjatkeun kaahlian anjeun sarta organisasi hadé.

Program kagiatan di luar karya

Naha sési yoga, atawa hiji jam tina aktivitas fisik dina gim, sadaya hartosna nu ngaktipkeun anjeun decompress anu alus. Ieu utamana lamun mantuan ngembangkeun pribadi Anjeun. Méakkeun soré misalna hiji babaturan, lami tur anyar, sadayana nyaeta pikeun ningkatkeun kanyamanan hirup sapopoé Anjeun. Méakkeun Atang nonton tipi jeung kulawargana oge cara gede bersantai.

Masihan diri waktu pikeun megatkeun

ogé hésé cicing difokuskeun tur salawasna aya dina formulir luhureun sakabeh dinten tanpa ngarecah dibales. Ieu ngidinan Anjeun memang bersantai sarta nyandak waktos ka nyapek buah, inuman cai atawa buka di luar. Tujuanana nya éta pikeun ngahurungkeun hiji momen komputer, klien Anjeun atawa badami nu pernah ends.

Ngatur pagawean anjeun nurutkeun prinsip Pareto

Ieu ngandung harti yén gumantung kana kumaha anjeun ngalaksanakeunana, 20% tina pancén anu anjeun laksanakeun tiasa nyayogikeun 80% hasil anu anjeun pikahoyong. Tugas-tugas ieu mumpuni sakumaha stratégi sabab ngagaduhan nilai tambah anu luhur. Janten upami anjeun jalma énjing, langkung resep ngalaksanakeun 20% ieu dina mimiti dinten teras nyimpen sésana 80% deui saatos istirahat siang.

maca  Naha anjeun kudu indit kaluar ti balaréa?

Ogé ulah wasting waktu di tugas fruitless. Ngatur nangtung rapat bakal nulungan anjeun ngawatesan waktos diomongkeun ka jejer jeung pamendak pangpentingna. Nganggo laporan mingguan atawa cara nu lian komunikasi internal ulah hadir sadaya rapat pausahaan. Nyokot léngkah keur éféktif cageur sagala informasi nu peryogi pikeun digawé Anjeun.

tips ieu baris mantuan anjeun rengse tugas mimiti poé sarta meunang payun, nu mangrupakeun bukti efektivitas. Simkuring masih mibanda leuwih karapihan pikiran nalika rékaman kami téh ayeuna.

Ulah ragu neangan saran ti nutup hiji

Anjeun oge bisa, naha kufur eta, menta nasehat ka subjek ka hiji dipikacinta anu visibly mintonkeun kasaimbangan hadé antara karyana sarta hirup panarjamah-Na. Ieu leuwih hade tinimbang bisa disarankan ku muhrim anu weruh nanaon tina kahirupan anjeun sarta anu jasa nu boga muatan dina harga pinuh.

Candak pakansi a

Masihan diri ogé waktos pikeun megatkeun rutin poean sarta nyandak sabagian poé pareum. Candak kasempetan pikeun ngatur perjalanan budaya atanapi aheng saperti anjeun resep. Ngamangpaatkeun kasempetan ieu didatangan kulawarga anjeun pikeun babaturan deukeut jeung jauh. Dina basa sejen, ieu waktos sampurna pikeun ngarengsekeun proyek ti normal, Anjeun bisa jadi teu sadar.

Upami angkat langsung henteu mungkin, terang yén manjangkeun sabtu minggu anjeun ku sapoé sakumaha mangpaatna saminggu deui. Sumawona, sababaraha kagiatan anu pikaresepeun tiasa dilakukeun salami 3 dinten rélaxasi ieu.

maca  The ngalirkeun Of His Sieun-Sieun jadi Aksi Dina Signal

Utusan sababaraha tugas anjeun

Masihan murid Anjeun atawa salah sahiji kolega Anjeun kasempetan pikeun ngaronjatkeun kaahlian sarta kanyaho maranéhanana dina formants na delegating aranjeunna tugas ancillary tangtu. Ku kontra, manajer batur pikeun mantuan anjeun tugas ngalibatkeun hiji ngawaskeun alus tina palaksanaan karya diperlukeun. A parah dipigawé ku jalma anu geus sakuduna dituju geus dilatih ku anjeun inevitably kudu konsékuansi.

dianggo jarak jauh

Meureun nya mungkin lamun eta cocog anjeun negotiate nyieun bagian gawé anjeun ti imah sababaraha poé, disadiakeun tim anjeun eta nilik euweuh drawbacks. Metoda gawé ieu téh nguntungkeun lamun hayang méakkeun leuwih waktos di imah. Tapi keur operasi pausahaan henteu diwates ku henteuna fisik, anjeun bakal kudu mastikeun yén sagalana mana ogé.

Lalaki sareng awéwé sami-sami milari kasaimbangan anu sampurna antara kahirupan pribadi sareng propésional. Tiasa waé pikeun ngatur padamelan sareng kahirupan kulawarga, tapi dina waktos-waktos anu pasti kedah dipilih. Maka anjeun kedah ngautamakeun aspek kulawarga ku damel kirang, contona, kanggo ngurus kahirupan pribadi anjeun sakedik deui. Atanapi anjeun bakal nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun karir profesional anjeun ku nyerah kahirupan pribadi anjeun sakedik. Jalan anu mana waé, langkung saé upami pilihan ieu mangrupikeun hasil tina réfléksi tibatan didikte ku anjeun ku kaayaan anu teu tiasa diatur.