Potong kompas keyboard penting pikeun ngaoptimalkeun pangalaman Gmail anjeun

Potong kompas keyboard mangrupikeun cara anu saé pikeun nyepetkeun tugas harian anjeun dina Gmail. Ieu sababaraha potong kompas anu pang gunana pikeun terang:

  • Arsip surelek : Pencét "E" pikeun gancang arsip surelek nu dipilih.
  • Nyusun surelek : Pencét "C" pikeun muka jandela pikeun nulis e-mail anyar.
  • Kirimkeun ka runtah : Pencét "#" pikeun mupus surelek nu dipilih.
  • Pilih sadaya paguneman : Pencét "*+A" pikeun milih sadaya paguneman dina kaca ayeuna.
  • Ngabales kana sadayana : Pencét "Ka" pikeun reply kana sadaya panarima tina hiji e-mail.
  • jawaban : Pencét "R" pikeun reply kana pangirim hiji e-mail.
  • Bales dina jandela nu anyar : Pencét "Shift + A" pikeun muka jandela respon anyar.

Potong kompas ieu bakal ngahémat waktos anjeun sareng ningkatkeun produktivitas anjeun nalika nganggo Gmail. Ngarasa Luncat ngagunakeun éta rutin pikeun meunangkeun mangpaat pangseueurna ti pangalaman Gmail Anjeun. Dina bagian salajengna, urang bakal mendakan langkung seueur potong kompas pikeun ngabantosan anjeun ngawasa koropak anjeun.

Potong kompas keyboard pikeun pormat téks sareng nyusun email

Ngawasaan potong kompas kibor pikeun pormat téks jeung nyusun surelek bakal ngidinan Anjeun pikeun nyieun talatah leuwih narik jeung profésional. Ieu sababaraha potong kompas keyboard anu mangpaat pikeun nyerat email:

  • Jieun téks miring : Anggo “Ctrl+I” (Windows) atawa “⌘+I” (Mac) pikeun miringkeun téks.
  • Jieun téks kandel : Anggo “Ctrl+B” (Windows) atawa “⌘+B” (Mac) pikeun nyieun téks kandel.
  • Garis handap téks : Anggo “Ctrl+U” (Windows) atawa “⌘+U” (Mac) pikeun ngagariskeun téks.
  • téks Strikethrough : Anggo “Alt+Shift+5” (Windows) atawa “⌘+Shift+X” (Mac) pikeun neunggeul téks.
  • Selapkeun link : Anggo “Ctrl+K” (Windows) atawa “⌘+K” (Mac) pikeun nyelapkeun hyperlink.
  • Tambahkeun panarima Cc kana surélék : Anggo “Ctrl+Shift+C” (Windows) atawa “⌘+Shift+C” (Mac) pikeun nambahkeun panampi CC.
  • Tambahkeun panarima Bcc kana surélék : Anggo “Ctrl+Shift+B” (Windows) atawa “⌘+Shift+B” (Mac) pikeun buta panarima salinan karbon.
maca  Jaringan Neural Jero: Éksplorasi sareng Etika

Potong kompas ieu bakal ngabantosan anjeun nyerat email langkung gancang sareng langkung éfisién, bari ningkatkeun presentasi pesen anjeun. Dina bagian katilu tina artikel ieu, urang bakal ngajalajah langkung seueur potong kompas keyboard pikeun ngabantosan anjeun napigasi Gmail sareng ngatur koropak anjeun.

Potong kompas keyboard pikeun nganapigasi Gmail sareng ngatur koropak anjeun

Salian potong kompas pikeun nulis surelek, hal anu penting pikeun nyaho potong kompas keyboard nu ngidinan Anjeun pikeun napigasi Gmail tur ngatur koropak anjeun. Ieu sababaraha potong kompas keyboard penting pikeun ngokolakeun koropak anjeun anu efektif:

  • Koropak milarian : Anggo "/" pikeun muka bar teang sareng gancang milarian email.
  • Arsip surelek : Paké "E" pikeun arsip surelek nu dipilih.
  • Kirimkeun ka runtah : Anggo "#" pikeun mindahkeun email anu dipilih kana sampah.
  • Pilih sadaya paguneman : Anggo "*+A" pikeun milih sadaya paguneman dina daptar.
  • Cirian email penting : Anggo "= atanapi +" pikeun nandaan email anu dipilih salaku penting.
  • Cirian email teu penting : Paké "-" pikeun nandaan surelek nu dipilih salaku teu penting.
  • Cirian email geus dibaca : Paké "Shift + I" pikeun nandaan surelek nu dipilih geus dibaca.
  • Cirian email teu acan dibaca : Anggo “Shift+U” pikeun nandaan surelek nu dipilih jadi can dibaca.

Ku ngawasaan potong kompas keyboard ieu, anjeun bakal tiasa napigasi sareng ngatur koropak Gmail anjeun gancang jeung éfisién. Ngarasa Luncat pikeun ngajalajah potong kompas keyboard anu sanés sareng latihan ngapalkeunana. Anjeun ogé tiasa ningali daptar lengkep tina potong kompas keyboard ku mencét "Shift +?" dina Gmail. Daptar ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun gampang ngakses sadaya potong kompas sadia tur ngagunakeun eta pikeun ngaoptimalkeun pangalaman Gmail Anjeun.

maca  Kumaha ngaoptimalkeun manajemén penjualan anjeun sareng Penjualan Hubspot pikeun Gmail