Nyitak Friendly, PDF & Email

Cuti mayar: tanggal anu ditetepkeun atanapi dirobih, cuti cuti

Kusabab kurungan munggaran, anjeun tiasa nyuhungkeun karyawan anjeun nyandak cuti (CP) sareng ngarobih tanggal CP anu parantos divalidasi bari henteu kedah patuh sareng kaayaanana anu disayogikeun ku Kodeu Buruh atanapi perjanjian koléktif anjeun (perjanjian perusahaan, koléktif).

Tapi awas, kamungkinan ieu dipiguraan. Diadegkeun ku panerapan 25 Maret 2020, éta tunduk kana panawaran perjanjian koléktif anu masihan otorisasi ka anjeun, dina wates 6 dinten cuti, sareng hormat kana jaman béwara anu teu tiasa diréduksi jadi kirang ti dinten anu jelas:

mutuskeun mutuskeun nyandak dinten cuti anu kaala, kalebet sateuacan muka waktos nalika aranjeunna badé dicandak; atanapi unilaterally ngarobih tanggal nalika cuti dibayar.

Pasatujuan koléktif ogé tiasa masihan otorisasi pikeun anjeun:

meulah daun tanpa diwajibkeun kéngingkeun perjanjian pagawé; pikeun nyetél tanggal cuti tanpa diwajibkeun masihan cuti sakaligus ka karyawan anu garwa sareng pasangan anu kaiket ku pakta solidaritas sipil anu damel di perusahaan anjeun.

Asalna, jaman ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Bubuka pikeun Power BI Desktop