Nyitak Friendly, PDF & Email

Numutkeun ka psikolog Amérika sareng panyipta konsép Daniel Goleman, kecerdasan émosional penting pisan salaku kamampuan inteléktual pagawé. Dina bukuna "Emotional Intelligence, volume 2", anjeunna ngalaporkeun hasil tilu taun panilitian internasional ngeunaan hal ieu sareng nyimpulkeun yén émosional émosional mangrupikeun salah sahiji faktor anu paling penting pikeun kasuksesan profesional. Naon ari saleresna? Ieu anu bakal urang tingali langsung.

Naon kecerdasan emosi?

Dina istilah basajan, intelegensi emosi nyaéta pangabisa urang ngartos emosi urang, pikeun ngatur, tapi ogé ngartos pamadegan batur jeung tumut kana akun. Beuki loba jalma di muatan tina manajemen SDM masihan pentingna husus ka konsép ieu guna ngadegkeun lingkungan gawé beuki minuhan keur pagawe. Ieu dimimitian ku ngadegna hiji budaya komunikasi sarta kolaborasi diantara staf.

Konsép kecerdasan émosional ku éta diwangun ku lima katerampilan anu béda:

  • Pangetahuan nyalira: terang sorangan, nyaéta hartosna, diajar mikawanoh émosi urang sorangan, kabutuhan urang, nilai urang, kabiasaan urang sareng pikeun ngaidentipikasi kapribadian leres urang anu nyebatkeun saha urang.
  • Pangaturan diri: nyaéta kamampuan urang pikeun ngendalikeun émosi urang supados aranjeunna nguntungkeun urang sanés mangrupikeun sumber hariwang pikeun kami sareng kolega kami.
  • Motivasi: nyaéta kamampuan saréréa pikeun netepkeun tujuan anu tiasa diukur sareng difokuskeun sanaos aya halangan.
  • Empati: kamampuan urang nempatkeun diri dina sapatu batur, nyaéta ngartos perasaan émosina, parasaan sareng kabutuhan aranjeunna.
  • Kaahlian sosial: éta kamampuan urang komunikasi sareng batur, naha ngayakinkeun, mingpin, netepkeun konsensus ...
maca  gawe babarengan hadé

Pentingna kecerdasan emosi di dunya profésional

Kiwari, loba usaha modern geus ngadopsi "spasi muka", nu mangrupakeun ngomong hiji workspace kabuka anu ngamungkinkeun pagawé sarta manajer pikeun mungsi dina tim jeung ka ngaronjatkeun prestasi parusahaan. Kusabab jarak kieu, perlu pikeun tiap karyawan mangtaun a kecerdasan emosi hadé. Ieu diperlukeun meh hadé bisa mikawanoh émosi, parasaan jeung kaperluan kolega atawa bawahan jeung piara lingkungan kualitas karya.

Mastikeun kohési antara pagawé, intelegensi emosi oge ensures ngembangkeun tim leuwih efisien. Ieu boga efek ngaronjatkeun produktivitas ngaliwatan praktek latihan stimulasi béda ti kecerdasan emosi. Leuwih ti éta, empati, anu mangrupa salah sahiji kaahlian ti kecerdasan emosional, promotes komunikasi interpersonal hadé dina parusahaan jeung facilitates koordinasi tim nu teu competing, tapi gawe babarengan.

Genep émosi primér pikeun ngaidentipikasi

Dina syukur, éta gampang pikeun urang ngagunakeun éta pikeun kaunggulan urang. Sacara umum, mangka diajar beradaptasi adequately keur ngahasilkeun kabiasaan ku emosi na nu bakal ningkatkeun kecerdasan emosi Anjeun.

  • kabagjaan nu

rarasaan ieu dicirikeun ku nambahanana dadakan di energi jeung well-mahluk. Éta hasil tina sékrési hormon pelesir kayaning oksitosin na endorphins. Aranjeunna ngamekarkeun optimism.

  • heran ka

Ieu rarasaan yen nunjukkeun hiji pikaheraneun nuhun atawa kusabab hiji hal atawa hiji kaayaan kaduga. Kieu ngembangkeun organ rasa urang, jawab tetempoan sarta hearsay. Ieu balukar tina pangasilan kuat neuron.

  • geuleuh
maca  Ningkatkeun Komunikasi interpersonal anjeun Dina Gawé

Ieu teh kahoream atawa total disinterest on hiji hal atawa situasi anu anggap we goréng pikeun urang. Biasana ieu ngabalukarkeun rasa seueul.

  • kanalangsaan 

Ieu mangrupa kaayaan emosi nu periode tenang guna kas hiji acara nyeri. Hal ieu dibere ku slowdown dina basa tanda atawa timing tina gerakan.

  • ambek-ambekan 

Ieu ngagambarkeun discontent lamun hal dear kana haté urang ieu ripped kami atawa ditumpukeun dina urang hal atawa situasi nu urang ulah approve. Hal ieu ngabalukarkeun hiji akumulasi énergi.

  • sieun 

Ieu téh mangrupa kasadaran bahaya atawa anceman handap kaayaan sarta gaya mikir cara Cope atanapi kabur eta. Hal ieu ngabalukarkeun hiji aliran getih adrenaline sarta kanaékan otot salila deployment beurat usaha fisik.

kecerdasan emosional dina kapamimpinan

Hal ieu kapanggih yén jalma anu boga kecerdasan emosi tinggi kudu kapamimpinan hadé sabalikna. Kituna, tingkat kapamimpinan henteu gumantung kana posisi anu manajer a nyepeng di parusahaan, tapi alatan kamampuhna pikeun ngahijikeun jeung pagawé sarta komunikasi sareng batur. Ngan ku pasamoan kriteria ieu anu pamingpin téh bisa digambarkeun saperti pamimpin éféktif.

A manajer anu judged on kabiasaan sarta lampah, éta téh ngomong, ngaliwatan komunikasi nonverbal Na. Handap prinsip "masihan tur nyandak", pagawé gampang ngabales requests na dumasar kana hormat sarta perhatian eta nawarkeun pikeun kaperluan maranéhanana. Ieu kabisa empathic jeung kaahlian sosial anu maénkeun peran konci dieu.

maca  Kumaha carana ngatur hiji batur sapagawean anu ngabogaan dangong bad?

Naon tempat di kecerdasan emosional dina rekrutmen?

Daniel Goleman ngingetkeun urang ngeunaan nyalahgunakeun kecerdasan émosional sabab éta pikeun kakuatan intelijen. Mémang, alat intelijen mangrupikeun alat pikeun nangtoskeun kamampuan inteléktual sareng kamampuan masing-masing pikeun hasil dina kahirupan propésional. Nanging, hasil tina sababaraha tés ngan ukur nangtoskeun 10 dugi ka 20% kasuksésan propésional. Maka aya gunana dina ngadasarkeun wawancara kana hasil anu henteu lengkep.

Ku kontra, intelegensi emosi tiasa mekar ngaliwatan latihan jeung amalan béda. Leuwih ti éta, mustahil pikeun napelkeun eta skor hiji ti lima komponén anu ngawangun kecerdasan emosi teu diukur atawa quantifiable. Éta kituna mungkin yen urang maîtrisions yén sababaraha komponen kasebut sarta boga kakurangan tina sejen.

Dina pondok, anu WS Rendra di kecerdasan emosional ti manajer sarta pagawe di hiji pausahaan mantuan pikeun ngaronjatkeun produktivitas maranéhanana sarta pangabisa maranéhna pikeun adaptasi jeung robah konstan dina lingkunganana. Ieu ngagambarkeun gain keur kualitas kahirupan tur ngembangkeun profésional, tingkat nu bisa kumaha ogé rupa-rupa ti hiji jalma ka nu sejen.