Nyitak Friendly, PDF & Email

Mun Kalimah mangrupa standar processor Kecap acan aya alternatif bébas tur disarengan éféktif tur praktis.

Ngajalajah Pilihan kami tina software sagemblengna bébas dedicated ka processing Kecap.

Buka kantor, nu pangalusna processor Kecap bébas:

software ieu nu pang populerna sanggeus kecap sarta alatan éta sarupa ieu ku suite kantor lengkep.
Kalawan Buka Kantor Anjeun bisa nyieun, impor jeung ngédit dokumén diterbitkeun dina MS Kantor (Word, Excel atawa PowerPoint).
Haratis sareng anjeun lajeng nyimpen éta stasiun ka format aslina atawa di format OpenOffice.
software ieu pisan intuitif sahingga gampang ngagunakeun.
Ieu ogé bakal ngidinan anjeun, kawas Firman, buka salajengna ku nyieun spreadsheets atawa grafik.

Google Docs ngolah kecap online:

Google Docs téh rada béda ti software processing séjén sabab merlukeun euweuh instalasi.
Ieu layanan bébas ditawarkeun ku Google, kalawan nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun, ngedit jeung babagi sagala jinis dokumén, naskah, gambar, ngaliwatan presentasi, spreadsheets.
Mangpaat pikeun maké Google Docs anu loba dimimitian ku keur sanggup ngakses dokumén maranéhanana mana, tapi ogé bisa babagi jeung dianggo deui, sarta tungtungna, pikeun ngarobah jeung konsultasi dina smartphone atawa tablet.

maca  Kumaha bersih profil Twitter-Na ngawétkeun Gambar Na?

WPS Kantor, hiji lampu tapi komprehensif processor Kecap:

software ngolah ieu sadia haratis ieu pikaresepeun dina pembela staunchest tina Firman.
panganteur ampir sarua jeung MS Kantor kalawan sarimbag fungsionalitas dasar.
Hiji bisa nyieun, sajaba téks, spreadsheets atawa presentasi.
Sedengkeun pikeun kasaluyuan, teu worries on yén sisi sakumaha WPS Kantor ngarojong sagala format Microsoft Office.

LibreOffice, hiji kantor suite bébas:

ngolah kecap, spreadsheet, atawa presentasi, éta oge mungkin pikeun ngahontal sakabeh ieu ku prosesor Kecap LibreOffice.
Ieu salah sahiji software pangalusna pikeun kecap ku betah miboga pamakéan sarta kasaluyuan sadaya format.
Istilah sanésna nu diperlukeun prinsip utama OpenOffice tapi ku panganteur merenah.
Ieu sampurna cocok duanana keur software pamakéan pribadi jeung profésional.

Zoho Writer, anu adi ngora tina Google Docs:

Kecap processor oge sadia online, saukur nyieun akun.
Ieu mangrupikeun alat anu idéal pikeun gawé bareng sabab ngamungkinkeun anjeun ngabagi dokumén dina cara anu aman.
Tungtungna, anu mode offline ngidinan Anjeun nyieun hiji tulisan pikeun ngahemat di sambungan Internet salajengna.