Nyitak Friendly, PDF & Email

Mékanika ngamungkinkeun pikeun terang évolusi dinamis awak dumasar kana kakuatan anu diterapkeun, tapi ogé ngamungkinkeun pikeun mastikeun yén sawah bakal tahan cekap sareng yén kahirupan anu direncanakeun bakal dihormati. Itungan ukuran ieu ngalangkungan pangaweruh ngeunaan deformasi sareng distribusi gaya dina domain anu ditalungtik. Ieu ngakibatkeun anggapan konstrain nu pohara kapaké pikeun validasi kinerja alus sistem. Saatos ngiringan kursus ieu, anjeun bakal tiasa ngartos sareng nerapkeun rumus anu dianggo dina kode itungan struktural. Anjeun bakal tiasa ukuran elemen basajan gawe dina domain elastis.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Yayasan Manajemén Proyék: Masalah Étika