Nyitak Friendly, PDF & Email

Prosés ngarujuk kana sakumpulan kagiatan anu saling pakait atanapi saling komunikasi anu ngabantosan nyiptakeun nilai tambah pikeun hiji organisasi. Éta tiasa terstruktur kana prosedur anu béda anu ngagambarkeun léngkah-léngkah anu diperlukeun pikeun ngahontal tujuan organisasi. Prosés ngagambarkeun aliran inpormasi sareng sumber daya.

Dinten ayeuna penting dina dunya bisnis, manajemén prosés nawiskeun seueur kaunggulan: mempermudah manajemen organisasi, gaduh pisibilitas kana prakték sareng metode departemén perusahaan, ningkatkeun palayanan pelanggan, ngirangan biaya atanapi bahkan mitigate résiko.

Pelatihan ieu nawiskeun anjeun diajar ngawasaan alat penting pikeun ngatur prosés: diagram alir. Tina parangkat lunak Microsoft Visio anjeun bakal diajar kumaha ngawangun ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  bantuan perjalanan santunan cacad