Nyitak Friendly, PDF & Email

konci 5 nu bisa nyumbang kana hadé ngatur stress / ulah stress

Ras-le-bol tetep keur diracun ku stress poean anjeun? Jadi ngajempolan dina manajemen na. Ulah ngantep beuki kesel ku polusi sarta negativity eta tiasa inflict.

Manifestasi henteu aman ieu anu tiasa ngajantenkeun anjeun leungit dampal suku iraha waé: panangan késang, rupa beureum, kaleungitan ingetan, bahkan serangan panik. Presentasi lisan penting payuneun atasan anjeun? Wawancara sareng klien penting atanapi wawancara padamelan? Atanapi padamelan sadidinten ... seueur kaayaan anu nempatkeun anjeun "setrés" sareng anu kaleungitan artos.

Diajar ngokolakeun berkat tips konci di leungeun kuring mercayakeun maneh kalawan video ieu 3 mnt. A video sadia pikeun mantuan Anjeun hadé ngatur kaayaan tina ngarareunah anjeun bisa sangsara.

Dina video ieu anjeun bakal manggihan tips jeung saran pikeun mantuan Anjeun ulah stress ku learning to hadé ngatur ... jeung sagala rupa nu di ngan 5 titik:

1) Tingali : Kudu sadar setrés, jeung kalakuan sasuai pikeun control hadé

2) A Ancaman : Dupi manehna bener? Dimana pikiran anjeun nu imagines?

3) ngabogaan fun : Kondisi uteuk anjeun hoyong buka na ngarobah kaayaan stres dina kaulinan! Sumuhun éta mungkin ...

4) Ucapkeun euweuh : Diajar ka nyetel wates Anjeun sarta ngadangu sabudeureun anjeun.

5) Vos émosi : Release aranjeunna ngarasa lampu na siap pindah ka hareup.

Janten yakin ayeuna na ngosongkeun diri.


maca  Nyieun kaputusan katuhu