Nyitak Friendly, PDF & Email

Eksekutif senior: definisi

Pikeun dianggap salaku éksékutip senior, pagawé kedah diinvestasikeun sareng tanggung jawab penting anu ngalibatkeun:

kamerdekaan hébat dina ngatur jadwal aranjeunna; seuseueurna kakuatan-kaputusan kaputusan otonom; kauntungan salah sahiji remunerasi pangpentingna dina perusahaan.

Kriteria kumulatif ieu nunjukkeun yén ngan ukur éksékutip anu ilubiung dina manajemén perusahaan anu asup kana kategori ieu.

Upami aya perselisihan pikeun status pagawé, hakim bakal mariksa khususna yén anjeunna ngagabungkeun 3 kriteria ieu.

Eksekutif senior: 3 kriteria kumulatif

Dina kasus ieu anu dipimpin ku Mahkamah of Cassation, hiji padamelan, padamelan salaku diréktur administrasi sareng kauangan, dipecat kusabab salah laku serius. Anjeunna nunjukkeun sababaraha paménta ka kaadilan, khususna condong mendakan yén anjeunna henteu ngagaduhan status eksekutif senior sareng nyatakeun yén anjeunna tiasa nampi panginget-nginget gaji.

Hakim-hakim janten diverifikasi fungsi-fungsi anu leres-leres dilakukeun ku padamel.

Anjeunna nampi salah sahiji gaji paling luhur tina pakaitna dimana anjeunna damel.

Éta ngagaduhan rombongan kakuatan ti Diréktur Jéndral.

Tapi masalahna aya hubunganana sareng jadwal jadwalna. Anjeunna henteu resep otonomi nyata. Leres, anjeunna leres

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  25 Pébruari 2021 Kumaha carana ngatur dialog sosial ngeunaan latihan? Dina hal palatihan vokasional, pengusaha sacara sah wajib nuturkeun sababaraha kawajiban.