Nyitak Friendly, PDF & Email

Reuwas awéwé ngora Zeineb, indung ieu 3 barudak anu meuntas panto ifocop pikeun ngalatih salaku pamekar web janten, kirang ti sataun saterusna, palatih sarta kapala bisnis sorangan tina ngembangkeun Web. Perjalanan anu luar biasa anu pasti bakal mere ilham langkung ti hiji!

Aranjeunna tilu, di kulawargana, geus dipilih hiji dinten ifocop naek kapal dina jalur palatihan balik profésional: misan na (latihan akuntansi) pikeun ngamimitian; tapi ogé salakina sareng lanceukna, anu hoyong janten pamekar wéb sateuacanna. Jadi inevitably, nalika asup, Zeineb terang ka mana manehna bade. Nanging, éta sanés hartosna éta langkung gampang pikeun anjeunna. "Kuring parantos diingetkeun sareng kuring henteu kuciwa, kursus pelatihan ifocop 8-bulan, bakal dibagi antara kursus sareng immersion profésional di perusahaan, éta ... sengit", manéhna inget, yakin geus questioned baraya nya jeung ngalakonan karya panalungtikan conscientious saméméh Signing polah kahiji tina latihan deui nya.

"Utamana saprak di dasarna, kuring cita-cita pikeun ngalatih diri dina grafik wéb, sanés dina pamekaran sareng pemrograman", manehna ngaku. Naha, teras, parobahan ieu? Saukur lantaran manéhna murag

maca  Gandakan produktivitas anjeun: manajemén waktos tanpa todolist