Nyitak Friendly, PDF & Email

Pecat, pupusna jalma anu dipikacinta, gagal ujian, putus cinta romantis ... saha waé anu tiasa nyanghareupan cobaan kahirupan ieu iraha waé. Nalika anjeun ngalangkungan waktos anu sesah, normal janten hanjelu sareng hanjelu. Tapi nalika badai mupus, urang kedah nyobian maju. Kumaha pikeun meunangkeun deui motivasi?

sikap alus boga

Urang tiasa terang ka diri urang sorangan yén teu aya anu tiasa luput tina niup anu keras sareng saatos hujan, aya cuaca anu saé. Nalika aya masalah, anjeun sadar kumaha sesah naék gunung. Hésé, tapi henteu praktis upami anjeun terang kumaha jalanna!

Saatos cobaan anu sesah, urang sering kabawa ku émosi négatip, utamina sieun. Ieu normal pisan. Di sisi anu sanésna, henteu aya patarosan pikeun ngantepkeun dirina dikuasai ku perasaan goréng. Urang kedah ngévakuasi aranjeunna, bahkan moro aranjeunna. Kumaha cara na?

Mimiti, anjeun kedah ngantepkeun diri pikeun ngabagi nyeri sareng sedih ka jalma-jalma di sakuriling anjeun. Ngajaga nyeri anjeun ka diri anjeun moal teuing mantuan. Ogé, terang yén nganyatakeun émosi anjeun sanés tanda lemah. Sabalikna, éta mangrupikeun léngkah anu konstruktif pisan. Éta ngamungkinkeun anjeun nampi kaayaan sareng pencét parah sakumaha kuduna. Éta ogé cara anu langkung saé pikeun nyingkahan perasaan kasalahan anu tiasa ngancurkeun moral sareng harga diri.

Isolasi ieu ogé dianjurkeun. Urang kudu ngajaga kahirupan sosial normal. Éta ngaliwatan pangrojong batur yen kami teu manggih kakuatan pikeun nungkulan masalah. Sajaba ti éta, isolasi tiasa masihan naékna pikiran négatip. Sabab balik loop, maranéhna ngahasilkeun kahariwang.

maca  Nyieun kaputusan katuhu

Sanajan kitu, stress mangrupa musuh tarung, sabab bakal nyegah anjeun ti nyungsi motivasi Anjeun. Urang kudu neangan nu strategi katuhu pikeun ngatur eta. Lamun ngokolakeun ngéléhkeun stress, anjeun nyata bisa ningkatkeun kualitas anjeun hirup.

Ngokolakeun pikiran positif

Pikeun manggihan motivasi sarta kahayang pindah ka hareup, eta oge perlu ngokolakeun pikiran positif. Jang ngalampahkeun ieu, cukup ku nyieun mulang leutik mun kaliwat pikeun nyebut blows séjén nu geus nampi. Ieu bisa ogé masihan anjeun wani.

Naon tujuanna dina ngahirupkeun deui masalah-masalah jaman baheula? Nyatana, éta mangrupikeun léngkah penting anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngatasi halangan anyar. Tujuan utama nyaéta pikeun nginget prestasi sareng kaunggulan anjeun. Kalayan kecap séjén, urang kedah ngapalkeun kenangan anu positip, nyaéta hartosna saat-saat nalika anjeun ngungkulan kahariwang anjeun.

Lajeng, teu masalah extent sahiji masalah urang ngan patepung, urang kudu disebutkeun yen ieu teu pertama kalina. Lamun kami junun bounce deui nu geus kaliwat, taya alesan gagal waktos ieu. Janten gampang mangtaun motivasi.

Pananjung harti kana acara cicing

Ieu oge hiji jalan éféktif pikeun meunangkeun deui motivasi na sanggeus tes parna. konsep anu ningali hal dina lampu positif. Pasti hiji waktu susah mangrupakeun sumber kahariwang jeung sangsara. Tapi ogé bisa mawa maneh hal.

Mémang, cobaan bakal nguatkeun kamampuan anjeun nyanghareupan masalah. Kunaon Rada saderhana sabab bakal meryogikeun anjeun pikeun ngempelkeun sadaya sumber daya anjeun. Kedah disebatkeun yén urang sering condong mopohokeun ayana nalika urang dibutakan ku kanyeri sareng asa-asa.

maca  konci 5 nu bisa nyumbang kana hadé ngatur stress / ulah stress

Anjeun kedah nyéépkeun waktos pikeun nganilai kaunggulan anjeun sahingga tiasa ngamangpaatkeun kalolobaanana. Karya pangwangunan pribadi janten dina program. Anjeun ngan kedah nerapkeun metodeu anu pas pikeun udagan sumberdaya anjeun nyalira sareng sadar yén anjeun gaduh sadayana pikeun mulang ka kahirupan normal.

Atur gol lumrah

Dina sadaya kaayaan, urang kedah henteu mopohokeun yén urang nembé ngalaman pukulan anu parah sareng anu cilaka masih anyar. Éta ngandung harti yén anjeun masih rentan sareng yén anjeun henteu gaduh kakuatan. Cobaan anu sanés tiasa ngabahayakeun anjeun. Janten, urang kedah teras ati-ati.

Tujuan nya éta nyieun laun. Teu perlu nyieun hiji luncat badag lajeng digolongkeun pisan low lamun nohonan halangan nanaon. Simkuring oge kedah ulah aya tekanan sarta tegangan. Anjeun kudu masihan waktos. Putusan wisest nyaéta pikeun ngeset gol lumrah tur attainable.

Nyaho yén ku tarohan teuing, anjeun bakal lumpat langsung ka kapal karam. Mémang, résiko pikeun ngahontal cita-cita gedé pisan. Nanging, éta ngan ukur peryogi sakedik kuciwa atanapi hanjakal pikeun anjeun terjun dina total déprési. Janten anjeun kedah masihan waktos ka diri anjeun sareng nyarios kalimat anu motivasi sapertos "anjeun bakal suksés dina ngukur anjeun".

Ngadopsi métode beton

Dina raraga ngahontal tujuan anu ditetepkeun, metode konkrit kedah dimekarkeun. Anjeun kedah mikir yén anjeun badé perang sareng yén pikeun ngahontal kameunangan anjeun kedah ngagaduhan senjata anu pangsaéna. Maka urang kedah ngamimitian ku nyerahkeun kabiasaan goréng. Salaku tambahan, urang kedah ningkatkeun usaha.

maca  The ngalirkeun Of His Sieun-Sieun jadi Aksi Dina Signal

Ogé nyaho yén motivasi henteu meunang tanpa alus harga diri. Urang kedah percanten ka sukses. Ogé, diajar mikawanoh nilai Anjeun. Ulah ragu compliment anjeun dina unggal hambalan. Urang kedah savor unggal meunangna, kumaha leutik meureun nya. Nyaho yén anjeun boga loba karya jeung kawani.

Urang ogé kudu ngeureunkeun pamikiran teuing ngeunaan mangsa nu bakal datang. Ieu jaman kiwari anu diitung. Tungtungna, pikir tentang ngabagikeun parasaan anjeun kalawan leuwih anjeun dipikacinta, sarta anu sipatna négatif atawa positif. Ku cara eta, Anjeun bakal mungkas motivasi laun.

Kasimpulanana, meunangkeun deui motivasi anjeun saatos niup pisan peryogi seueur padamelan. Teu kajantenan dina sakotéap panon. Anjeun kedah masihan waktos ka diri anjeun sareng di luhur sadayana, anjeun kedah maju saeutik demi saeutik. Ieu naha penting pisan pikeun henteu netepkeun tujuan anu ambisius teuing. Tujuan leutik anu tiasa dihontal dina unggal dinten langkung ti cukup. Diajar pikeun mikawanoh nilai anjeun ogé penting. Salaku tambahan, urang kedah percanten kana kapasitas pikeun kasuksesan sareng diajar ngamanfaatkeun sareng ngigelkeun sumberdaya nyalira.