Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ngadaptar pikeun kursus on FUN
  • Naek kelas
  • Ngalengkepan latihan dina kursus
  • Kéngingkeun attestation atanapi sertipikat

gambaran

Naha anjeun terang platform FUN?

FUN-MOOC mangrupikeun platform kursus online atanapi MOOC (Massive Open Online Courses: Kursus online gratis kabuka pikeun sadayana). Kursus ieu ngamungkinkeun anjeun mendakan sareng ngontrol platform e-learning dina Open edX. Teras terserah anjeun pikeun ngajalajah MOOC lembaga pendidikan tinggi Perancis sareng mitra kami pikeun mendakan atanapi nguatkeun kaahlian anjeun dina rupa-rupa topik.

maca  Publikasi Indéks Kasaruaan Profesional 2022: D-7