Nyitak Friendly, PDF & Email

Masker wajib sareng dorongan teleworking pikeun padamel anu tiasa: ieu anu kedah diémutan tina versi anyar protokol nasional pikeun kasihatan sareng kasalametan padamelan di tempat padamelan nyanghareupan wabah Covid-19, anu diterbitkeun dijadwalkeun pikeun Senén 31 Agustus di ahir dinten.

Masker wajib, kecuali ...

Dina tiori, topéng bakal wajib, ti tanggal 1 Séptémber, dina rohangan propésional anu katutup sareng dibagi. Tapi dina praktékna, adaptasi gumantung kana sirkulasi virus di jurusan tiasa dimungkinkeun.

Di jurusan di zona héjo, dina sirkulasi virus anu handap, bakal tiasa ngaleungitkeun kawajiban nganggo masker upami aya ventilasi atanapi ventilasi anu cekap, layar pelindung dipasang diantawis workstation, penyediaan visor sareng upami perusahaan parantos nerapkeun kabijakan pencegahan, utamina ku pengangkatan référénsi Covid sareng prosedur pikeun manajemén gancang kasus jalma-jalma gejala.

Dina zona jeruk, kalayan sirkulasi virus anu sedeng, dua kaayaan tambahan ditambih pikeun nyirorot

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  8| Saha anu tiasa hadir dina kunjungan pertengahan karir?