Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Terang tahap-tahap utama hubungan komérsial BtoB pikeun nyusun pendekatan anjeun, kéngingkeun épisiénsi sareng nempatkeun sadaya kasempetan di sisi anjeun pikeun ngajual. Kumaha kalakuanana sacara lisan, nyiapkeun skénario rapat anu biasa, ngadopsi téhnik penjualan sareng negosiasi anu saé, ngawasa waktos rapat.

Pangropéa komérsial umumna ngandung 9 fase:

- kontak anu munggaran: nyiptakeun suasana

- awal: pitch

- tanya jawab: ngupingkeun aktip

- pitch penjualan: anjeun gaduh masalah, kuring gaduh solusina

- réspon kana bantahan

- negosiasi komérsial

- kasimpulanna: tandatangan

- anu nyungkeun saran

- nyandak cuti

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Nyarios saé dina basa Perancis: wirahma sareng wirahma