Naha anjeun milarian rohangan éksprési énggal? Naha anjeun berpotensi hoyong kaluar Twitter? Panggihan Mastodon, jaringan sosial mikro-blogging gratis sareng open source. Latihan ieu ngenalkeun anjeun kana filosofi proyék sareng mode operasi atipikal dimana sadayana tiasa nyumbang.

★ Latihan ieu ditawarkeun ku palatih!
★ video anyar rutin
★ aksés Hirupna

Kursus ieu diwangun pikeun masihan anjeun sarana sareng metodologi pikeun gancang nyieun akun anjeun, nyetél sareng turutan jalma anu leres.

➤ Bagian bubuka pikeun meunangkeun gambaran ngeunaan fungsi jeung kasempetan

  • Beda dasar sareng Twitter
  • Fungsi utama

➤ Bagian anu nampilkeun sadaya trik pikeun manggihan conto Anjeun, nyieun akun Anjeun tur nyetel eta

  • Ngartos naon instansi anu dianggo sareng pilih éta saé sateuacan ngadaptar
  • Meunang daptar lengkep sadaya instansi di dunya
  • Sadaya setélan pang gunana pikeun ngaluyukeun antarmuka

➤ Bagian praktis pikeun indit salajengna dina dasar poean

  • Anggo tab "Jelajah" pikeun …….

Nuluykeun latihan haratis dina Udemy→

maca  Hirup di Perancis - A1